never mind I find someone like you.

Ikväll har jag umgåts med Vilma och Bea. Det var kul. Vi var även ute och gick, hehe. Nu ska jag krypa ner under täcket och slå på någon film. Godnatt allihopa!

Passade på att byta profilbild idag också.


Fotografering del 2

Foto: Jessica |   Modell & Smink: Jag   |   Assistent: Elina
2 till bilder från idag. Synd bara att det blev så kallt att vi var tvungen att gå hem ganska tidigt = Inte många bilder. Vart iallfall några ok! Eller? Vad tycker ni om dom här 2 ↑?

Fotografering

Foto: Jessica |   Modell & Redigering: Jag   |   Assistent: Elina
Vad tycker ni?

A women's heart is an ocean of secrets

Couples photos......
Om du var en tår i mitt öga, skulle jag aldrig gråta för då skulle jag förlora dig.

I wasn't even wenting you until the day I fell for you

Har hunnit städat mitt rum, tvättat bort sminket och allt. Nu sitter jag och pratar med Lina på facebook. Kuligt. Ska nog även gå ner och hämta någonting att dricka. Fan har ont i magen, kuuul.

Allt i mitt liv känns bara onödigt nu. Jag saknar er. Kom tillbaka.

Ni två har alltid funnits vid min sida. Joanna Ruljeff och Emmy Holmström. Ni har varit mina bästavänner sen länge tillbaka, och ni har alltid betytt lika mycket som ni gjorde då och som ni gör nu, och ni kommer alltid göra det. Just er två kommer jag aldrig att glömma. Ni förändrade mitt liv TOTALT. Till ett bra liv. Ni har lärt mig att stå upp när jag haft det svårt. Ni har lärt mig att livet är någonting bra, och att livet blir så man gör det till. Jag förstörde våran vänskap, jag började umgås med helt fel personen och började göra saker ni inte vill jag ska göra. Jag lyssnade inte på er, och gjorde som min egen vilja sa. Jag tog helt fel väg. Jag borde lyssnat på er och det vet jag så jävla bra själv. Nu önskar jag att livet gick att spola tillbaka och ändra på det.. Man gör misstag i livet, men jag har nog aldrig haft såhär svårt som jag haft det nu. Att vara utan er, att inte få höra eran röst eller att inte få se er gör mig galen. Jag är beroende av er, och kommer alltid vara det. Utan er skulle jag inte vara någonting. Snälla ge inte upp taget nu, jag ska fortsätta kämpa för er. Jag älskar er två mest utav hela mitt hjärta och kommer alltid göra.

I just want to feel important to someone



Hallå! Igårkväll var jag somsagt med Issa och Sofia, först så satt vi typ hemma hos henne till kanske 9 och sedan for vi till max där vi träffade massa. Vid halv 1 tiden så for vi hem, och då la vi oss nästan direkt. Idag har jag och Issa varit på stan, och jag har köpt ett par lösögonfransar till imorgon för då ska jag bli fotad av Jessica! Blir nog super kul. Ha en bra söndag, kram!


I can be your best friend, and you be my homie



sinnes kväll igår

Gårkvällen var grym! Allt jag har att säga om den saken. Har nog aldrig sovit såhär skönt i mitt liv heller, mehehe. Just nu sitter jag och snackar med peepz på facebook, och ska alldeles strax hoppa in i duschen! Ikväll blir det att umgås med Sofia. Blir kul, var även ett tag sen man var med den bruden. Skriver senare! I'm ouuuut
Update: Jag far in till stan och sover hos Isabelle med hon och Sofia! Ha en bra lördag.

-fredag

NU ÄR DET LOV♥♥♥♥

olika

Augusti 2010.
Oktober 2010.
Januari 2011.
Mars 2011. Färgade även håret blondt där och noppade ögonbrynen satan så mycket. Gämnför den ovanför och den här.
Juni 2011. Färgade tillbaka till brunt.
Augusti 2011.
Nu.
VILL HA TILLBAKA HÅRFÄRGEN SOM PÅ NÄST SISTA BILDEN.
vilken tycker ni jag passa bäst i?

peoples all around me

Hola peeepz! Kom alldeles nyss hem från träning, gud så kul det var. ÄLSKAR SQUASH. Sofia följde även med, och det var kul. Nu måste jag hoppa in i duschen snabbt som fan, och sedan ska jag lägga mig vid datorn. Skriver senare

gangsterxDxDxP

Jöö Linnea, jöö

inlines

Tog fram inlinesen och for ut och åkte isället. Det var väldigt kul faktiskt! Hann även träffa Elliot ett tag där också som man förövrigt inte träffat på länge. Nu blir det duschen, sedan plugga. Hejdå allihopa.

hola, que tal?

jag tycker du är ganska söt sofia. GAMMAL BILD.


Nu ska jag ut på en promm enad,duscha, sedan plugga igen. Känns skönt att nästan allt spanska sitter nu, behövs bara lite finslip. Ha en bra onsdag♥

you are more inportant than you realize.

Min kväll kommer bestå av att plugga. Men först >käka!

2 bloggar ni måste kolla.

Klara Hedströms blogg hittar ni här.
Sara Sjöstroms blogg hittar ni här.

önskelista

Slängde bara ihop en slarv, men det där är vad jag vill ha just nu. Och då. Men kommer säkert kommit på något mer framöver.

-Tisdag

Hela kvällen har bestått av plugg, eller nästan. Blir så jävla less på skolan när man typ har 2/3 prov per vecka. Har två prov på torsdag, spanska och matte för någon som ville veta. Ska bara göra klart ett inlägg som nämligen är min önskelista, sedan blir det att sussa.

har ni tänkt...

..på en sak? Att jag håller alltid handen på något fett awkward sätt när jag tar kort. Bildbevis:


?????????

varför kan jag inte få vara lika brun som sista bilden:(:(:(:(



jamen jopp det här klarar man ju lätt.

vad gör vi malin?

-Måndag

Okej. Min uppdatering suger, men in får faktiskt vara nöjda över att ni i varje fall får ett inlägg per dag just nu. Är massa prov, träningar och saker som jag måste göra. Imorgon har jag jag sovmorgon och och gympa. Vet inte varför men jag är bara allmänt sugen på att träna.

Remember when you said forever? -Well, i do.

Hej bloggen!
Ikväll har jag hunnit göra lite matte, väldigt behövligt. Har både matteprov och omprov i spanska, men om jag får G (det vill säga ''E'') så får jag pengar av mamma, för jag och Emma ska gå på stan på fredag. Awesome!
Kändes väldigt skönt att gå och lägga sig nu, och det kommer bli av. Så jag säger godnatt folket!


svar på tal.

Den är köpt på Gina Tricot!

my wish was you

Blir verkligen jätte glad när jag får såna här kommentarer, kärlek till er alla♥

-Söndag


My baby don't mess around.

Sovde hos Alicia igår, men vi gick och la oss vid halv 1 för vi var galet trötta. Nu måste jag börja fixa mig, sedan drar jag mot konfan! Ha en bra söndag allihopa.

nu far jag till alicia.


Heal the world.


I wasn't even wenting you until the day I fell for you

arkivbild.

Sorry guys. Har inte hunnit blogga pga olika saker! Idag så for jag och mamma till stan och jag köpte ett par vantar och en stickad tröja! Thanks mami.
Ikväll blir det Alicia och vet inte om vi skulle vara med någon fler, men vi får se. Bloggare senare! Hejdå.

-

here you have.

jag har aldrig väntat på denna stund, men den kom

Alla förändras, man måste växa upp tillslut. Vi kommer växa ifrån varandra, och man kommer måsta hantera det. Du vet vad som hänt med mig sista tiden och det är hur svårt som helst att hantera. Jag känner inte igen mig själv längre, det känns som om ingen lyssnar. Jag känner mig inte trygg hos någon längre, och vill bara glömma alltihop.

Jag vågar inte vara mig själv längre, endast ett ord kan bli så jävla fel. Jag skulle få en dum kommentar eller bli utskrattad. Nu för tiden har jag har börjat tänka efter för vad jag säger för jag vill inte vara den tjej som kallas efterbliven och helt värdelös. Jag vill vara som alla andra, jag vill kunna vara mig själv med ett bra självförtroende.
Alla männsikor är mer eller mindre sårbara och reagerar på händelser i livet på olika sätt. Det går inte att förutse en händelse, eller hur vi kommer reagera. Men jag har blivit så jävla sårbar på sista tiden, jag behöver respekt och värme så jag kan känna mig trygg av andra människor. Min negativa inställning gör mig bara att må ännu dåligar och försämrar mitt självförtroende som redan ligger lågt. Om jag skulle ha en väldigt stöttande omgivning i form av vänner som verkligen förstod en eller som har varit med om samma sak eller anhöriga skulle allt bli mycket enklare och hjälpa mig så enormt mycket i livet.

Why do I do that?

Tog en liten paus från pluggandet för att kolla facebook, och BLOGGA såklart. För er mina kära löverz<3<3<3<3 Haha, nä men efter det sjukt onödiga plugget så ska jag ta en låååång dusch, kändes riktigt skönt.
Funderar som Sofia att skriva ett inlägg på min önskelista! Vill ha jul nununu. Kan inte snön bara komma och att det ska vara 24de imorgon? Tack. Så förmodligen nästa inlägg blir det min önskelista!

Skolan dödar motivationen

Ta 8 minuter av eran tid och kolla denna video, väldigt sevärd

feel me, hear me

Imorgon väntas en ny dag, med massa plugg på kvällen. Vi hörs imorgon. Kramar!♥

GUNS'N ROSES

Kom hem från stan för ungefär 20 minuter sedan! Träffade massa folk man kände och det var ju som roligt. Fick med mig ett par vantar som jag inte orkar visa, inga speciella. Ikväll väntas plugg, har engelskaprov på fredag. Sedan kommer nog helgen spenderas med Joanna och Emmy skulle jag tro. Kul. Hörs senare bitches!

dagens

förlåt för värdens sämsta bilder!

Ska bara stoppa någonting i magen nu, sedan går jag till bussen. Ha en bra dag!

hold me tight, i want to feel safe with you

Filmerna från idag kan jag tydligen inte spela upp, dels kan jag inte spela musik heller för min dator är cp och jag kommer snart slänga den i väggen om den inte ger upp för jag klarar inte av att sitta vid datorn utan musik:@

Förövrigt sitter jag och pratar med Carl på facebook, men måste dock stänga av datorn strax för jag orkar inte med cpdatorn. FÖRRESTEN, vi har ingen skola imorgon! WIHO. Så jag och Emmy ska upp till stan och shoppa, äta på subway och sedan måste vi praoa typ 2 timmar på min systers jobb. Bättre det än skola iallfall! Ganska så chill dag! Me like.

Var är issa? var är issa? DÄR är issa!

Sista lektion var bad, men var dock inte med är förkyld osv. Sitter nu iallafall och snackar med Isabelle på facebook. Roligtroligt. Klockan 7 ikväll är det någon konsär i kyrkan som jag ska fara och se på! Tar nog med mig kameran, ska filma in tror jag. Så då får ni förmodligen filmer senare!


Jag hatar min blogg, känns som jag skriver om exakt samma sak varje inlägg (sista lektionen, vad jag gör just nu, vad jag ska göra senare.) SÅ HIMLA TRÅKIGT. Ni måste komma med förslag på vad jag ska blogga om? Deal?

Jag är glad om du är glad.

Har verkligen ingenting att göra i helgen, hör av er om ni vill hitta på någonting!

Jag är glad om du är glad.

Har verkligen ingenting att göra i helgen, hör av er om ni vill hitta på någonting!

minna johansson

ny profilbild kanske..?


Mobilen, facebook och skype är det som håller mig vaken just nu, på facebook sitter jag och pratar med Carl och han tyckte jag skulle berätta hur cool han var på en skala 0-10, och måste nog säga 2, men dock 10 när han är jibber på badet, haha LAURING. Ska nog strax lägga mig och sova så jag orkar skolan imorgon. Fick även höra att vi skulle bada med kläder imorgon på gympan, haha tråkigt.

I wish that this was you and me.

all the magicconverse-love-striped-stocking - The Twilight Saga
Background'Stuff'.® - Hyves.nlExplore the World

jag gråter bara i regnet

Sitter och snackar med Robin och Alec på skype atm. Har bara suttit vid datorn och sett tv idag. Mamma som var så gullig fick jag även en butterbulle av, hihi. Nu ska jag försätta vara social, over and out.

bildbrist

Är hemma idag, kännde att min mage är inte riktigt helt 100. Så idag blir det antingen att plugga lite till engelskaprovet eller bara se tv. På onsdag ska jag och Emmy till min systers jobb, det är någon skolsak. Sedan blir det även att käka på subway!! Nu måste jag få något i magen, hejdå.

love is in the air

Sov ändå till halv 5/5 idag. Var så jävla trött så det är inte sant. Nu klickar jag runt på facebook, och kollar bloglovin, en riktigt tråkig söndag har det varit men samtidigt skön. Ska hoppa in i duschen nu, godnatt allihopa♥

till Malin!

Har hunnit spela lite sims, kör rundpingis och blivit smashad på ryggen 3 gånger. Dock blev det bara en träff av Simon:@ Du vet att jag aldrig kommer förlåta dig? och sedan har jag och några till hunnit spåra. Haha. Nu ska jag gå och spela lite pingis, hejdå♥

du är så söt

Hur gammal är du? -14 hela år.
Hur lång är du? - 166
Hur mycket väger du? - jag vet inte.
Har du några piercingar/tatueringar? - 3 i öronen, och naveln!
Vilken skola går du på? - Ursviksskolan
Vad vill du bli när du blir äldre? - Fotograf eller frisör.
Är du singel? - Yes iam! 
Har du syskon? - 3 stycken
Vars bor du? - ursviken
Är du nöjd med dig själv? - finns bra och dåliga saker.
Vad tror du andra får för intryck av dig? - jag bryr mig inte.
Din favoritmaträtt? - svårt, men kanske lasange?
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - ärtsoppa, frukostkrov
Din naturliga hårfärg? - ljusbrunt

- SENASTE -
Som ringde dig? - Mamma
Som smsa dig? - Elin
Som du smsa? - Ludvig
Som du kramade? - Filip
Som du kysste? -
Som du slog? - beatrice
Som du bråka med? -
Som massera dig? - sofia
Som du dela dricka med? - ingen aning!
Missade samtalet? - sofia

- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - icket det,
Hur många gånger har du varit kär? - 2
Har du blivit dumpad? - yes
Har du dumpat någon? - jodå
Är du romantisk? - ;)
Kärlek vs sex? - kärlek
Ditt längsta förhållande? -
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - nope
Vad faller du för hos killar? - personligheten, ögonen och omtänksamheten.
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - ja?
Har någon varit otrogen MED dig? - nej
Har någon varit otrogen MOT dig? - nej
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - antagligen
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - det bestämmer man väl själv.
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Jag älskar dig.

- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - självklart.
Parfym? - ja
Kjolar? - nepp!
Klänningar? - ibland, kanske på lite finare saker.
Hoodtröjor? - nej
Hårmousse? - nej
Hårspray? - ja
Klackskor? - nej
Rouge? - ja
Foundation? - nej
Ringar? - ja
Mössa? - ja
Hårband? - nej
Nagellack? - sometimes


- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - yes
Har du druckit alkohol? - ja
Röker du? - nej
Snusar du? - nej
Har du druckit så mycket att du spytt? - nej
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - hm, vetinte.
Har du tagit droger? - absolut inte.
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - nej
Har du strulat med en främling på fyllan? -
Ljuger du ofta för dina vänner? - nästan aldrig.
Har du tagit en väns pojkvän? - nej
Har du varit otrogen? - absolut inte.
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - beror du hur du menar;)
Har du hotat någon? - på skoj
Har du mobbat någon? - ja

- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - Joanna, Sofia och Emmy. Jag älskar er.
Saknar du? - David
Vill du träffa just nu? -
Umgås du mest med? - Janna/Emmy/Sofia/ klasskompisarna
Stör du dig på? - folk som inte står för vad dom tycker/säger
Ringde du senast? - Emmy
Skrev åt dig senast på facebookchatten? - Carl Jonsson.
Vem puffade dig senaste på facebook? - Axel Holmgren
Vem skrev du senaste med på msn? - använder inte msn så ofta.
Vem kommer du träffa imorgon? - squashlaget osv.
Vem har du inte träffat på längre? - Lisa Melin.
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - joannaaaa
Festar mest av dina vänner? - ;)
I din klass umgås du mest med? - sofia,joanna,alicia,bea,emmy,arvid,johan,emil,simon,filip osv
Är snyggast i klassen? -
Skulle du vilja se ut som? - någon snygg!

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - nej
Är du glad just nu? - aarå
Har du en hund? - ja
Har du en katt? - nej
Har du varit utomlands nångång? - jaa
Har du svarat ärligt på alla frågor? - yes
Är du blyg? - Ibland faktiskt!
Ska du ta körkort? - Ja
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Tungan vid jul skulle jag tro(a)
Vill du har barn? - såklart!
Hade du kunnat adoptera? - jodå
Hade du kunnat adoptera bort? - nej, skulle bli för mycket.
Har du en egen dator? - ja
Går du i högstadiet? - ja
Går du på gymnasie? - nej
Är dina föräldrar skilda? - nej!

Varit ute i skogen och hoppat

Godkväll allihopa. Nu är lanet igång (eller det var det för 1 och halvtimma sedan). Eftersom jag inte mådde så bra efter nattens käk så blev det vindruvor istället! Världens godaste vindruvor.
Natten kommer bli kaos. Sista natten, nu jävlar!

Jag väntade på dig, men du kom aldrig.

Jag vart så jävla rädd imorse när jag vaknade, jag hade ungefär hunnit sova i 2 timmar sedan vaknade jag av en fruktansvärd värk i magen. Jag gick på toa och satt där ungefär 10 minuter ,sedan bestämde jag mig för att dricka lite vatten men då hittade jag inget jävla glas, för ner orkade jag inte heller gå. Jag bestämde mig för att ta korken till ''Colgate, munskölj'' ni fattar? Jag luktade på den för att känna så det inte var kvar något munskölj i korken, och då fick jag kräkningar, efter cirka 10 sekunder spydde jag. Fyfan, jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Helt sjukt. Just det ögonblicket vart jag så ledsen över att jag inte skulle få fara på lanet idag. Jag gick och la mig igen, och somnade om till halv 5. Då mådde jag bra. Anledningen till att jag kräktes är nog att det är vad jag ätit eller druckit inatt. Jag drack energidrycker, och det är nog det som gjorde som det blev. Magen vändes som upp och ner.

Nu orkar jag inte skriva något mer och ska sedan ta och lägga mig och vila inför lanet. Hoppas nu bara inte på några mer dumheter. Vi hörs ikväll!

party untill you're dead


lan för fan

Nu är det igång!

smoke some weed.

småfjortisar Emmy va?
Hej allihopa! Ikväll är det lan som gäller och jag är taggad till 1000! Kameran följer även med, så ni får bilder då och då under kvällen. Lanet är ju hela helgen dessutom så bra uppdatering kommer ni få.
NU måste jag packa, sedan bär det av med Joanna och mamma till coop för att handla inför helgen!
Känner verkligen att denna helg kommer bli super. I'm out!

Lovers

Godmorgon, idag mår jag bättre iallfall. Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer♥  Jag har varit hos Joanna hela morgonen, kändes även att det behövdes! Ikväll är det lan som gäller, det blir jätte bra. Då kan jag lova er att det blir bra uppdatering hörrni! Nu måste jag och Joanna skynda oss, vi börjar 20 över 9. Kramar till er alla.

jag gör hela tiden fel

Vad jag än gör, så gör jag fel. Varför ska allting bli så fel av ett ända ord? Varje dag på skolan händer det ALLTID någonting, att jag gör fel, att jag skämmer ut mig. Vissa i min klass säger att jag är efterbliven, att jag inte är värd någon och att jag helt enkelt är VÄRDELÖS. Varje kväll försöker jag att inte gråta, men plopp så kanske någon skriver någonting på facebook eller någonting ba ''åh, minna kallade just någon äckel'' , ''minna håll käften'' osv. Ändå sitter jag bara kvar och tar åt mig en massa skit, men försökte säga emot men vågar inte för då vet jag att jag bara skulle få tillbaka ett skratt eller mer skit. Jag känner mig inte värd, jag känner mig inte uppskattad. Jag känner mig så jävla värdelös.

Mitt hjärta är så jävla krossat redan, varför ska man göra det ännu mer? Snart känns det som att det kommer ge upp. Jag vill verkligen tacka Sofia, Lisa, Emmy och Joanna, ni är verkligen värd all kärlek! Och jag älskar er. Jag skulle bara vilja att dom folk som trycker ner mig så mycket skulle någon dag få känna hur fan jag mår av sånt här skit. Jag orkar inte ta massa skit från folk nå mer, och jag orkar inte höra sånt nå mer!
Varför gör dom såhär mot mig? Kan dom inte bara vara tysta? Varför måste dom trycka ner mig? Kan dom inte bara lämna mig ifred? (som Moa sa)

Nu kan jag räkna med att jag kommer säkert få massa dumma kommentarer som ba ''Sluta skriva såhär, du är bara pinsam'' eller ''Varför skriva ut på bloggen? Håll det för dig själv för helvette'' eller något sånt.'
MEN JAG HAR FAN OCKSÅ KÄNSLOR.

äntligen kommen



I'm so lost


Iphone 4s. Vad tycker ni?

Några av många saker på iPhone 4S
A-5 processor Den kraftfullaste iPhone-processorn någonsin.
8 megapixel kamera 60 procent fler bildpunkter än kameran på iPhone 4. De är utformade med högre laddningskapacitet vilket innebär att de kan samla in ännu mer ljus.
HD-video med 1080p-upplösning
AirPlay Live från din iPhone till din TV. Trådlöst.
AirPrint Skriv ut allt från din iPhone trådlöst.
Läs mer på Apple’s hemsida! :)
Vad tycker ni..? Iphone 4s står iallfall 1a på min önskelista!!

sjuka nätter



Inatt fick jag nästan ingen sömn alls, jag gick och la mig runt 11 igår och bara stirrade upp i taket. Varför ska det vara så svårt att somna? Jag låg och tänkte ''vad händer egentligen i kroppen då man somnar?'' hela tiden. Jag somnade efter cirka 3 timmars tänkande (och jag lovar, det kändes som 5 timmar) och fick fortfarande inget svar. Såna här nätter stör mig jätte mycket, om jag somnar runt 2/3 och vaknar halv 7, hur fan ska jag då kunna orka en hel skoldag? Usch, önskar verkligen att jag hade koffientabletter eller något sånt en sån här dag haha..


Idag är jag även hemma, hade galet ont i halsen och huvudet när jag vaknade men nu börjar det hjälpa lite efter att ha knarkat halstabletter och alvedon. Hoppas det går över till imorgon.

-


Kvällen i bilder

...och avslutar en bild på världens bästa fritidsledare!

tråkigt

Är på tjejkvällen just nu, alla andra sitter och ser film medans jag sitter vid datorn för filmen sög. Haha mobbad.. Vet inte riktigt när det slutar,men vi ser väl. Kram.

Tjejkväll

Nu ska jag fixa håret och sätta på lite mascara sedan drar jag mig mot grottan där det är tjejkväll. Kameran följer även såklart med. Ha en bra kväll allihopa för det ska då jag ha!

Norrland

Anette Edlund another head aches, another heart breaks.
Jag har mina renar, det är ballt. Jag matar dom med kvistar och palt. Dom är mina älsklingar, dom är mitt allt. Färdas ekologiskt det är bäst. Därför tar jag jag renen till närmsta fest. Synd att det är 20 mil Bastuträsk.

Sommaren är här- med mygg och besvär. Här i Norrland spelar vi kubb med hagelgevär. Spelar ingen roll om du bor i slott eller koja. Här i Norrland äter vi flingor med spillolja.

Skulle bara uppskatta att få höra ett ord av dig


TISDAG

Bild från Turkiet.

Godmorgon alla kära läsare! Idag kommer vara en bra och dålig tisdag, idag har vi sovmorgon, prov, bad, lång skoldag, och till sist ikväll har vi tjejkväll på grottan. Längtar! Börjar 10 över 9 idag så nu måste jag kliva upp från sängen. Ha en bra dag!

You make me feel so alive

Ikväll har jag hunnit:
Kolla förresten minochtheos blogg.

party like a rockstar, look like an moviestar

Det är ny vecka, första dagen av skoldagarna har redan gått och jag längtar redan till helgen. Jag är så jävla taggad på lanet på grottan, det lär bli jätte skoj! Jag, Sofia, Emmy och Joanna ska även ha ett skräckfilmslan, haha..måste även påminna mig själv om att fråga brorsan om att få låna hans datastol, har ingen atm.  Men nu ropar mamma att jag måste börja plugga, hehe annars lär hon bli jätte arg:$ Hejdå!

Have you ever done something you can't change?

Sitter nu och pluggar som ett jävla as. Haha. När som helst måste även jag hoppa in i duschen, känner mig jätte ofresch. Ska även hinna ha ansiktsmask osv. Skönt.
Fick även nyss veta att Malvin Studios sänder live ikväll klockan 7 här. Ni missar väl inte?

Bloglovin

Ni måste följa mig via bloglovin, just doit! Okej? Följ här, här eller här. NU!



''Men det är min katt!''

Igårkväll var vi med Sofia och Issa, vi körde smsroulette HAH, och satt mest och pratade. Nu ska jag börja plugga spanska. Taggad på att göra det hela söndagen idag då. Ha en bra söndag, kramar.

You got the power

Just nu så sitter jag och pluggar spanska. Oerhört drygt och oerhört tråkigt, eftersom jag inte har något intresse för spanska heller. Ikväll blir det att umgås med Alicia, vi ska först beställa hem thaimat sedan ska vi ha som en liten spakväll. Bla ansiktsmask, hårinpackning, tända massa ljus osv. Blir super mysigt. Nu måste jag förstätta plugga iallfall så jag uppdaterar senare ikväll. Ha en bra lördag för det kommer då jag att ha♥

Ny profilbild


just nu

Äter marängswich och pratar med Alicia på skype♥

Med denna bild säger jag godnatt.


Y.M.C.A.

Fan vilken rolig kväll, tack 8B♥

Turn it up

Kvällen blev väldigt lyckad. Haha alla blev helt galna när helst plötsligt ''Malvin Studis'' kom in genom dörren, haha. Det var 280+ personer där. Kanske lite svettigt? Lite bilder från kvällen kommer i nästa inlägg.

Like a g6

7 är det DISCO som gäller! KOM!

före/Efter

DÅ:
Nu:

svar på tal

Anonym om Shopping:
vaaaaaars har du köpt jeansen?????

Svar: Dom är köpta på H&M!
Sluta komentera anonymt förresten, stå för vad ni tycker:)?

I been keeping my eyes wild open

Godmorgon, hade sovmorgon idag. Gud så skönt! Nu ska jag bege mig till skolan och ikväll DISCO! Astaggad!


tråkigt

Dina bästa egenskaper: Att jag är ärlig, och lätt att prata med.
Dina sämsta egenskap: Att jag är kan bli väldigt arg.
Kroppsdel du har mest nytta av: Händerna antar jag. Eller munnen kanske, det är ju alltid kul att kunna prata.
Kroppsdel du tycker bäst om: Har ingen som helst aning.
Tror du på något? Ödet, och att ärlighet varar längst.
Frisyr: Brunt ,medellångt och fult.
Ögonfärg: Gröna.
Längd: 165cm.
Vikt: Tar inte upp det här.
Skostorlek: 38.
Favoritfilm: Just nu är det "Linas kvällsbok" eller jag vet ärligt inte. 
Favoritdag: Fredag.
Favoritklädesplagg: Svarta cheap monday. Funkar till allt.
Musiksmak: Blandat som bara den. Hiphop, baladrock osv.
Öl eller vin? Öl.
Till vem vill du säga "Fuck you" just nu? Tror faktiskt ingen just nu.
Senast film på bio: "jag saknar dig''.
Vilken tv-kanal är din favoritkanal? 3:an eller 5:an tror jag.
Utövar/spelar du aktivt någon sport? Yes, sqaush!
Skriver du dagbok? Bloggen är min dagbok kan man väl kanske säga.
Bästa årstiden: Sommar.
Tvättar du alltid händerna efter det att du har varit på toa? Haha ja.
Favoritfärg: All black/vinrött och senapsgult just nu.
Vad skulle du aldrig ta på dig: Gumistövlar,tights och polotröja.
Vad ville du bli när du var liten? Frisör.
Blev du det? Haha vet jag väl inte än.
Katt eller hund? Hund.
Vad är du rädd för? Skräckfilmer (hehe) och att förbli ensam.
Deppig eller glad? Glad.
Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Nja, inte kär och kär men gillar.
Hur tidigt stiger du upp? När det är skola runt halv 7.
Vem/vilka vet mest om dig? Joanna, Emmy och Sofia.
Vad har du på dig just nu? Only trosor!
Hur många biologiska syskon har du? Ett.
Vad är du allergisk mot? Ingenting.
Märkeskläder eller secondhand? Båda. Det som är snyggt!
Var har du ont? Typ halsen och näsan. Haha näsan..
Kan du stå på händer?: Har inte prövat på några månader.
Vänster eller högerhänt? Högerhänt.
Favoritserie: Måste nog säga Jersey Shore.
Gillar du att fotografera? Joho du!
Sushi eller hamburgare? Har aldrig smakat sushi så hamburgare!
Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt.
Har du någon tatuering alt. piercing? 1 piercing. I naveln + öronen. 
Har du magmuskler? Klart jag har;);););).
Använder du smycken? Händer väll!
Är du glad nu? trött som fan.
När grät du senast? Någon dag sedan..
Sexigaste kroppsdel: Läppar, mage rygg armar
Sexuell läggning: Heterosexuell.
Bästa plats på jorden: Hemma.

Malvin Studios.

Kolla gärna in deras kanal här.


Put your hands up!


Second Chance

My eyes are open wide. And by the way, I made it,
Through the day I watched the world outside,
By the way, I'm leaving out
Today

I just saw Hayley's comet Shooting
Said why you always running
In place?
Even the man in the
Moon disappeared
Somewhere in the
Stratosphere

Tell my mother,
Tell my father
I've done the best I can
To make them realize
This is my life
I hope they understand
I'm not angry, I'm just saying...
Sometimes goodbye
Is a second chance



Jag tror jag avlider strax


You have no idea how hard it is to forget you.

Jag är tydligen inte på hans nivå, jag är tydligen inte perfekt. Jag blir så less på att allting, verkligen allting ska vara skit just nu. Jag vill bara stänga in mig i ett rum och vara där tills allting löser sig. Jag trodde ärligt att jag funnit kärleken men när jag väl tog tag i den for den bort, precis som ett löv när det precis landat på marken och sedan kommer vinden och för bort det.
Kan du inte bara skriva till mig att du tycker jag är jobbig, och att jag ska låta dig vara?




AIK

Tyvär så blev mitt riktiga hår lite för mörkt, verkligen jätte synd. Hanna ska imorgon bara lägga på en snabb toning på löshåret så det blir samma färg. Så förhoppningsvis får ni bilderna imorgon, håller tummarna på att det blir samma färg nudå!

Förövrigt sitter jag hos Hanna just nu, har även nyss hunnit baka lite chokladbollar. Så ikväll kommer jag och syster sitta och äta chokladbollar och mysa framför tvn. Håller även tummarna för AIK ikväll, kämpa grabbar! Kramar♥


svar på tal.

LovisaaaB om kläder:

var är jackan ifrån:)?

Svar: Den är från monki, skitsnygg!


snabbt

Sista lektion idag var bad på örjans. Kul var det men dock inte att cykla fram och tillbaka. Nu kan jag inte sitta här och försätta babla för jag ska ta en buss upp till syster, ska färga håret ikväll och sätta in löshåret osv!
Före och efterbild får ni senare. Oj nu måste jag typ springa till bussen. Hade!

kläder

Jag är helt kär i dessa kläder/assecoarer. Skorna prövade jag faktiskt i lördags då jag var i stan, och dom är supersköna! Ångrar nästan att jag inte köpte dom, det får bli någon annan dag antar jag.
Jackan ,omg säger jag bara.. I'M IN LOVE säger jag bara.

Nu vet ni vad ni lovat grabbar, så nu håller ni det!



Vi ska nå toppen, med vårat skellefteå AIK!


KOMMENTERA

Det är verkligen jätte tråkigt att blogga om ni inte kommenterar, man känner som inte blogglust om man säger så. Ska lägga mig under täcket nu och sedan sova. Imorgon är en ny vecka, godnatt♥
Förresten, har verkligen BILDBRIST. Då menar jag verkligen bildbrist, ingen bild alls typ.
Kommer nya till veckan, det lovar jag!

svaren!


Dina 3 bästa vänner?
Mikael Berglund, Anton Holmgren, David Andersson (bara för att Micke sa jag skulle skriva det)

Vilka bloggar läser du?
Mina vänner och ibland Kissies,Kenzas,Isabelles osv!

Vilken blogg tycker du är den bästa?
Svårt, men dom jag kollar mest är nog Irmajulia, Pia sunström osv.

Beskriv hur en kille ska vara enligt dig.
Omtänksam, stå för hans tjej (alltså att han vågar visa att ''det här är min tjej'' fast man är bland massa folk), snäll, snygg hehe, rolig, pålitlig osv.

Om du fick åka vars som helst i en vecka vars skulle du då åka?
Antingen Bali eller Maldiverna.

Dina intressen?
Kompisar, träna, sjunga, sminka (om det räknas som ett intresse?) och fota såklart.

Favorit låt?
Har helt ärligt ingen aning just nu!

Favorit plagg(gärna en bild)
Just nu är det min röda stickad tröja från H&M.

Gillar du sommar eller vinter bättre, och varför?
sommaren helt klart, värmen, badet, gå runt i shorts osv.

Din största önskan?
Att vinna hur mycket pengar som helst så jag kan åka vart jag vill.
mage,rygg,armar killar?
Mage och armar! Och rygg, hehe.
föredrar du korv elr köttfärs?
köttfärs!

gillar du svamp? i underlivet?
kan jag väl inte påstå;)

vad tycker du om bada i chokladsås?
skulle vara ljuvligt.

om jag hade en bil med godis i, skulle du hoppa in då?
aldrig theo:@@@@
Är du cool?:D
ascewl

visst är mickeb den snällaste å coolaste i världen?
nej
Bästa sommar minnet?:)
Har faktiskt ingen aning, men när jag umgicks med mina fina vänner och alla kvällar som spenderades nere på kanotudden.
Vem inspirerar dig?
Kenza , Pia Suntström och Moa Egholt typ.

vad heter dina syskon? (om du har syskon;$)
Jag har 3 stycken, Robin Kim och Hanna!

din/dina idoler?
haha har ingen idol..

favorit låt?

favorit artist?
ingen som helst aning.
Bästa bloggen i skellefteå?

Går du någon sport?
jag går squash!
snyggaste 97an, 96an och 95an du vet/känner (tjej)?
97an Jennifer Lindgren.
96an Sofia Holmström/ Emelie Lundberg.
95an Linnea Övregård/ Lisa Melin.

snyggaste 97an, 96an och 95an du vet/känner (kille)?
97an Noak Tjärnqvist/ Lucas hedlund
96an Pontus Wikberg/ Hannes Wallmark
95a David Andersson/ Robin Lindahl/ Alec Jansson
meningen med livet?
Att ha kul antar jag.

drömkillen?
-

vilka bloggar följer du?

vad på din kropp är du mest nöjd över?
Ögonen eller magen.

kläder eller skor?
sluta, den där frågan var bara omogen:(

på killar:
rygg, mage eller armar?
allt, men mest mage sen armar sen rygg.

brunett eller blondin?
spelar ingen roll, men båda är lika fint!

blåa, bruna eller gröna ögon?
blåa.
Vad skulle du välja: 
Dum och snygg eller smart och ful ??
dum och snygg, fast svårt!
På en skala 1-100, hur bäst är jag?:$
Har aldrig varit med dig irl xD.
rikedom eller berömmelse?
rikedom

Dina favoritbloggar?

Visst är kladdkaka gott?
nej jätte äckligt.
vad är du mest nöjd med dig själv?

har du bra självförtroende?
mja, funkar.

om du fick vara en kändis för en dag, vem?
Justin Bieber, haha.

godaste godiset? haha
choklad mjahaha.



Söndag

Gårkvällen spenderades med Sofia, Robin och Alec. Först var vi ute i någon lekpark när det var kolsvart ute ,och det hjälpte ju inte heller att vi skrämde upp varandra,haha. Senare for vi hem till Alec och spelade något as läskigt spel som JAG var tvungen att spela, sedan satt vi bara och snackade. Nu ska jag börja packa och sedan beger jag mig till träningen. Ha en bra söndag allihopa!♥

Turn it up

3 frågor till på frågestunden sedan ger jag mig och då får ni svaren. Så skynda er desto snabbare får ni svaren!
Frågestunden.
Frågestunden.
Frågestunden.
Klicka! ↑

Shopping

Bilderna gör det dock inte rättvist men det får duga.
Tack för allt mamma, jag älskar dig!

Yeah, you're beautiful

Igårkväll tog jag bussen upp till moröbacke och var med Anton, Micke och Emma där dom satt och lanade. Efter ett tag kom även David. Vi satt uppe till 3 ungefär sedan däckade jag, Anton och David i vardagsrummet och Emma och Micke i sovrummet. Vaknade runt halv 10 i morse för jag hade somnat i en jävla saccosäck och det var då inte skönt. Vid 12 hämtade mamma mig och sedan for vi vidare mot stan där jag shoppade massa behövliga saker.
Ikväll kommer jag vara med Sofia, Robin och några fler. Delar även säng med Sofia ikväll, avis?
Ha en trevlig lördagskväll för det kommer jag att ha!♥

RSS 2.0