New profile picture


onsdagens

Gina | Åhlens | Bikbok | Eurosko

Close your eyes and you might believe.

Har sovmorgon till halv 12 imorgon. Totally fine for me. Okej om jag ska vara ärlig, hur jävla skönt som helst! Jag slipper ställa väckaren, eller okej, ska typ ställa den på kvart över 11. Ligga och dra mig, sen när klockan är 11.29 börjar jag bege mig mot skolan. Sen slutar jag vid ett. Skön onsdag.

Vill bara lägga mig och sova nu, but first! BB, woop woop!

Your voice always helps me to not feel so alone.


'' Sometimes I think a soulmate is someone who will make you be the most ''you'' that you can possibly be. ''

Drömmar kommer före verkligheten.



Har ätit värsta mycket idag, känner mig som ett fetto just nu. Rullar ju typ fram. Först smoothie till frukost, äpple till lunch, lövbiff&potatis till middag, och ikväll en smoothie, chokladpudding och en toast. Dagen började bra, men sen kom alla onyttigheter. Förstår inte varför jag inte kan hålla mig borta från dom.

Imorgon är det disco!

Skönhetstips - Ögonbryn

Det du ska tänka på när man ska måla/noppa ögonbrynen är att när du tar pennan såhär:
..Där ska ögonbrynet börja! Du ska alltid ha nederdelen på pennan så att den utgår från näsvingen.
Och när du håller pennan såhär:

..Där ska ögonbrynet sluta! Där ser du även att pennans nedre del pekar mot näsan!

Här kan du se hur du framhäver snyggast ögonbryn till din ansiktsform!

5 saker jag är beroende av.

- Iphone. Min bebis, min älskling, mitt allt.

- Smoothies. Det är så jävulskt gott, dricker det minst 2 gånger per dag. Till frukost, lunch och middag. Har inte ätit riktig mat på hela helgen hihi.

- Vänner + pojkvän. Det finaste jag vet. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dom.

- Nagelbitande. Har bitit på naglarna sen jag var ett litet barn och jag hatar det, fast har faktiskt nu börjat minska på det. Vill ha långa fina naglar.

- Serier. Just nu följer jag Grey's och Big Brother. Missa inte BB ikväll förresten!


Följ mig på instagram

Minnajo



Meant to be

Har varit med finaste E ikväll. Älskar dig. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax ta och sova. Imorgon är en ny skolvecka (nä ofta) and i hate it. Godnatt allihopa


Vaken

Ställde väckaren på 9.00 men vaknade nu. Eller om jag ska vara ärlig vaknade jag för cirka halvtimma sedan. Nä, nu ska jag försöka somna om igen. Gn


Vänta inte och låtsas le, när du kan göra det nu och visa vem du är

Håller på att baka en vaniljkaka till imorgon. Ikväll ska jag även fara till en fin vän där jag spenderar natten. Imorgon på morgon har jag gudstjänst vilket kändes väldigt opeppande.


Fredag

Underbara Alicia räddar min kväll, slaggar där inatt så hör av mig imorgon. Eller om jag inte bloggar från mobilen. Ha en bra fredagskväll allihopa!


17/2

Har just hunnit slänga mig in genom dörren, och sitter nu och dricker ett glas juice. Min bror fyller år idag så vi ska ut och äta någerst, sen efter det fara och handla till tårta och fika. Söndag blir det släktkalas. Uppdaterar senare, kyss


Dålig uppdatering

Tror ni jag dött? Men nej det har jag inte! Bara min uppdatering som inte legat på topp, har som aldrig orkat blogga någonting. Har ju ett liv utanför bloggen också!
Står iallfall nu och tittar på Elias träning, låter roligt va? Följer sedan han hem och är där resten av kvällen. Så antingen uppdaterar jag senare eller imorgon. Kanske kan fixa någon outiftbild också. Lovar dock inget. Hejdå
image description

Söndagen

Igår vaknade jag upp hos Sofia, åt frukost och lite senare kom mamma och hämtade mig. Hem och fixa sig, sedan till örviken där Elias och hans kompisar satt och lanade. Sen for jag och Elias hem till honom där jag spenderat min kväll, vi hann även va på en mysig och kall promenad.


American pie

Film med mystjejerna


Scared as hell

Ligger just nu i sängen och lyssnar på världens skönaste låt. Drive by-Train.
Taggar även kvällen till tusen.


Lördag

Godmorgon allihopa! Har varit nere och käkat frulle och hunnit vakna till. Idag ska jag och mamma upp till stan och köpa en present till bästaste Sofia. Måste nu hoppa in i duschen och börja fixa mig. Hej och hå vad morgontrött


Öppna dig aldrig för dom som du inte älskar med livet för.

Det här är min bästavän, min pojkvän och min andra halva♥.

Jag saknar Elias

Har varit med två fina flickor ikväll, ätit god middag, färgat hår, och bara myst på som vanligt. Nu taggar vi morgondagen och hoppas ni får en kung helg! Godnatt hörrni

 


Jag älskar dig bebi

Asså åh, hade suttit och fyllt i massa saker sen tryckte jag på ''ändra redigerare'' där nere i hörnet.
Då blev allt kaos och allt hamnade huller om buller. Orkar inte, hoj

Loosing you is something I can't handle


Jag taggar helgen så himla mycket. På fredag ska jag vara med mina två bästa brudar. På lördag är det
privat vad jag ska göra. På söndag ska jag umgås med min älskling som jag saknar otroligt mycket.
Känner att detta kommer bli en toppenhelg. Nu är även alla läxor och prov borta för i helgen, men
nästa vecka har vi nya bekymmer!

Bild från idag

Kom alldeles nyss hem från gymmet, jag Sofia och Emmy körde verkligen high core vill jag lova! Nu blir det att äta ett stort saftigt äpple sedan hoppa in i duschen. Godnatt på er!


Hurtigt

Finaste Emmy.

Har hunnit äta en panpizza och druckit väldigt mycket vatten. Nu ska jag packa och städa mitt rum lite
innan det bär av till gym med bruden ovan!

Dösnyggt


Pluggar

Sitter just nu i min säng och pluggar som en galning. Snart sprängd typ min hjärna hehe.. Imorgon blir det skola och senare på kvällen gym med Emmy!


Disco

Inträde: 15 svenska riksdaler.
Årskurs: 4-7
Klockan: 18.30 - 00.00
5 första gratis!

Håller till på Folkets Hus i Ursviken!

HÄR hittar ni våran facebooksida!

Det här är mina bästa vänner och jag älskar dom.

Sitter och snackar med finaste Elias just nu på skype samtidigt som jag har musik i hörlurarna på låg nivå. Min kväll kommer bestå av att plugga inför svenskaprovet som är imorgon, och mest troligt hinna smörja in mig med BUS och ta en lång dusch. Hejdå på er

Vaken

Godmorgon allihopa. Har fortfarande feber och har nu också fått ont i magen, så jag stannar hemma från skolan idag också. Känns som att jag kommer missa väldigt mycket, och det är ju verkligen inte bra.. Ska ta och lägga mig och sova nu igen och hoppas på att jag mår bättre senare.


Shorts med nitar

Är med och tävlar på Camillas blogg om ett par sjukt snygga shorts med nitar! Har alltid velat ha såna men hittar dom ingenstan?! Gud så snyggt.


Följ mig på instagram!

Minnajo


Måndag

Sitter och ser på Grey's just nu. Världens bästa tvserie. Ska ta och göra lite mat och sedan hoppa in i duschen. Tänkte bara uppdatera snabbt. Kyss


Sjuk

Är hemma from the school today. Har feber och mår inte alls bra. Måste dock fara till skolan en sväng och hämta lite läxa, har prov i veckan som jag inte alls kan. Uppdaterar senare idag, sköt om er♥

Du är finare än vad man kan be om.


Söndag

Elias for hem för en liten stund sedan, saknar honom. Väntar nu på mat och efter det ska jag bara ta det lugnt till en film eller något. Imorgon är det skola och jag är så otaggad som man kan bli. Hör av mig senare, ha en bra söndag.

Lördag

Gårkvällen var mysig och kul. Kom hem för ca 2 timmar sedan, har hunnit duschat och fixa mig, eller har som inte fixat mig så mycket. Orkade inte sminka mig, men nu far jag iallfall till Elias!

Fredag

Äntligen fredag! Är hur taggad på helgen som helst, ikväll ska jag och brudarna hänga hos Joanna. Kommer bli så himla kul! Längtar verkligen! Stannar även där över natten, så vi får se om det blir någon mer bloggning ikväll!

Har nyss hunnit smörja in mig med en omgång BUS. Så jag inte är så vit. Ska snart gå ner och byta om, sen slå in joannas present. Aja vi hörs!

Köpt

Förlåt för att jag är sämst på blogga haha. Har varken haft tid och orken, så ni får acceptera att bloggen är lite öde då och då. Var iallfall på stan med mamma idag, köpt bl.a. en present till Joanna, hon ska nämligen ha ''pyjamasparty'' imorgon hihi, sen köpte jag underkläder. Behövdes hehe.

 


RSS 2.0