Idioter

Jag är så jävla less på allting just nu. Folk snackar bakom ens rygg, dom kan aldrig låta bli att hålla sig till sitt eget. Människor jag inte ens känner eller överhuvudtaget människor som aldrig skrivit förr skriver till mig nu bara för att det hänt någonting, så då blir dom helt plötsligt till sig och lossas bry sig, ba ''vad har hänt'' ''hur är det'' osv, bara för att dom är så jävla nyfikna ska dom gefan i att bry sig om ens privatliv. Jag berättar för dom jag litar på och dom som det känns tryggt att berätta händelsen till. That's it. 
 
Sen finns det idioter såkallade ''exvänner'' som sitter alltså nu och skriver en massa dumma och helt jävla idiotiska saker om en med någon av deras vänner, och sedan skriver dom till mig ba ''hej hur är det?'' Men fattar dom ingetjävlating?! DOM SITTER ALLTSÅ OCH SNACKAR BAKOM ENS JÄVLA RYGG OCH SEDAN SKRIVER DOM TILL MIG FÖR ATT DOM VILL VETA VAD FAN SOM HÄNT. DET SKA DU/NI OCKSÅ GE FAN I.
Nä nu är jag så jävla irriterad. Det här blev kaos hejdå

Se på fan, jag lever

 
Oj. Det här med uppdatering och blogg fungerar lixom inte i min värld. Hade nästan totalt glömt bort den här stackars hemsida! Men det verkar ändå finnas några läsare kvar, så it isn't over yet!
 
Skolan har börjat om, dödöhöhöhö (you don't say).. Och imorgon väntas ännu en till skoldag. Godnatt mina trogna läsare, jag kan uppdatera mer imorgon om ni är snälla

xD

Aloha kompizar♥
 
Sitter just nu i bjure och har det astråkigt, skoja. Men jag ska dra nu. Tänkte bara vara lite snäll och uppdatera lite för er, hejdå sötnosar♥

Sorry

Idag har jag hunnit vara ute ens sväng och träffat Martin, även hunnit sola ett tag också! Verkligen sjukt skönt väder idag, hoppas det håller kvar nu slutet av sommarlovet. Tyvärr så har jag tappat blogglusten stort, fast det kan också bero på att jag inte haft tillgång till att blogga eller att jag har varit upptagen med annat. Ska försöka förbättra mig!


RSS 2.0