Baby I love you to the moon and back.

Har pluggat lite nu efter hockeyn, vi fick en gratisbiljett på skolan som säkert många fick hehe. Sitter iallfall just nu och smsar med älsklingen som jag tror förövrigt somnat.. Haha sötnos! Ska kanske vara med honom imorgon om han får skjuts, hoppas. Godnatt


At school

 

 


Måndag

Sitter just nu och snackar med några på Skype. Har hunnit plugga, och varit ute med hunden. Imorgon går vi halvdag ungefär sen ska vi upp till stan och fara på någon x-sss sex sak tror jag det hette haha. Sen på kvällen ska jag på hockey. Hare bra,tja. En bild från idag


Måndag

Räknar matte med Emmy


Dagens

Äter äpple, går till bussen strax.

 


Min helg

Sitter just nu och bloggar från min IPhone, jag vet att jag skriver mycket om min 4s men jag älskar den. Tänkte iallfall berätta lite snabbt om min helg. Torsdag: Gick skola till halv 4, snabbt hem och duscha samt fixa mig för att sedan ta 17.23 bussen upp till stan. Där mötte jag upp Liza och Linda, vi for på bio och såg Hamilton. Den funkade. Sedan 10 i 10 bussen hem till Liza. Somnade ca 12/ halv ett om jag inte minns fel haha. Fredag: vaknade vid 9, duschade och fixa oss, sen en buss till stan sär jag och Liza mötte upp Elias och Jesper. Tog bussen hem vid 4, snabbpackade och fick sjuts till Sofia. Vi bastade, åt onyttigheter, och badade i snön som jag redan nämnt. Vi somnade vid 1 tror jag. Lördag: vaknade upp av ett sms från mamma som sa att vi skulle vara i stan 10 för att hämta ut min iPhone som nu är min nya älskling (och Elias då). For hem och fixade mig, och fick sen skjuts till skehamn där jag såg innebandy. Åkte hem med Elias till hjoggböle, vid halv 11 tiden kom mamma och hämtade mig och Elias. Sen låg vi och myste och snackade hur länge som helst. Love u. Söndag: Elias for hem ca 1 och har sedan dess pillat lite på min telefon för att kära mig lite mer hur av den fungerar. Ska ta och sova strax, är trött.

 


Spelar temple run


Veckans roligaste händelse:

Det var på engelskan då vi jobbade med grammatik, då skrev Eva (läraren) upp något ord sen ba..

Eva:
...blablabla..Everyday..
Alla tänker: *Im shuffelin'* 3 Pers skriker Im shuffelin och det blir kaos.
Alla typ: HAHAHA OMG JAG TÄNKTE PRECIS DET.
Eva: wtf-.-?

Ni kanske inte fattar men det var kul i sinne!
Sofia skrev även den på sin blogg, därifrån jag fick den.

HUR KAN MAN LE, NÄR JORDEN SÄGER MAN SKA KOMMA NER OCH VARA SEJ SJÄLV


Min Iphone ligger just nu helt död. Tappade den i marken när jag var ute och gick med hunden. Fan så arg jag är på mig själv. Nä jag skojjar bara! Vi har haft på någon sak som skyddar displayen och nu måste den ligga avstängd i 12-24 timmar för att den verkligen ska fastna. Haha saknar min Iphone.

Skola imorgon


Söndag

Godmorgon. Ligger nu vaken medans älsklingen fortfarande sover. Han är så söt. Idag ska jag bara ta det lugnt, duscha, raka benen och sånt. Men ska ta och krypa ner hos Elias igen. God fortsättning!


Wordfeud

Mamma hämtade mig och Elias i hjoggböle vid halv 11 tiden. Har just hunnit fikat bulle och kaka samt mjölk till det. Mums. Annars så sitter vi vid köksbordet och kör Wordfeud mot varandra. Ser inte så ljust ut för Elias om jag ska vara ärlig. Jaja nu tjatar Elias på att jag ska lägga. Hade


Hjoggböle

Plockar godis


iPhone

Just nu är jag överlycklig. Har äntligen fått min IPhone! Helt jävla cpglad är jag. Min nya älskling.


Just chillin

Igår kväll hängde jag med Liza och Linda. Vi såg bio Hamilton. Blev iallfall en lyckad kväll. Sen idag tog jag och Liza bussen till stan och gick runt med Elias och Jesper, tog sedan en buss hem vid 4, snabbt hem och packa sen vidare till Sofia, där jag just nu befinner mig. Vi har bastat, köpt onyttigheter för mycket pengar, och snöbadat! Sofia är go.


Imorgon ska jag se Elias match, efter det hem till dom. Senare på kvällen kommer mamma och hämtar mig och Elias, då blir det hem och sova. Denna helg är kunglig!

Dagens mysoutfit


Onsdag

Har suttit och snackat med några Wownördar ja, jag vet inte hur länge. Funderar på att snart lägga på och plugga. Har både Soprov och Engelska läxa till imorgon som jag måste kunna. Imorgon så har jag lång och en dryg skoldag. Dock 2 timmars lunch!

Nu ska jag gå ner och hämta en frukt sedan plugga, hörs!

cpögon

Hello pepz!
Hade kort skoldag idag, kom hem för cirka 1 timma sen och sitter nu och skypar med några goa glada gubbar samtidigt som jag pratar med finaste Liza. Imorgon ska jag nämligen upp till staden och se bio med Liza,och kanske Hanna & Linda. Sen ska vi även hem till Liza och sen sleepar jag över där. Känns som att det kommer bli riktigt kung dag!

today


Skönhetstips -

Om du känner dig trött och hängig och har mörka ringar under ögonen, så kan du lägga
rå potatis under ögonen.

Om du istället har påsar under ögonen så kan du då riva upp rå potatis och sedan
lägga under ögonen. Stärkelsen i potatisen gör så att huden drar ihop sig.

två nya


Torsdag kommer äga

Hejsan! Tog en snabbdusch efter skolan, direkt efter det for vi sedan vidare upp till staden där jag hittade en beige/rosa (vet inte vad man ska kalla färgen) skjorta och ett svart lite glittrigt linne! Båda för bara 49 kronor. Så sjukt värt hihi. Sitter nu hos min syster med mamma och är barnvakt för Ester. Sötnos. Gissar på att vi ska hem strax och då blir det sjukt mycket plugg... Taggad?

Du är den enda i mina drömmar.

Du är den finaste jag träffat, den finaste jag känner. Har absolut ingen aning hur mitt liv hade sett ut om du inte funnits. Det var som att jag väntade på någonting, att jag väntade på dig. Du är inte bara min pojkvän, du är även min bästavän. Vi har kännt varandra i ca 4 månader och har varit tillsammans i snart 3 månader men det känns som flera år, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag. När jag är borta från dig tänker jag på dig varenda sekund. Du finns i mina drömmar, mina tankar och mitt hjärta och det kommer du alltid göra. Du är speciell, på ett bra sätt. På ett sätt jag verkligen älskar. Jag älskar dig för den du är, jag gjorde så jävla rätt när jag med dig tog ett kliv, klivet till att det blev vi två. Du ger mig alltid glädje och kärlek i massor. Jag har aldrig träffat någon mer unik än dig. Du är det bästa som hänt mig, och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Jag svär på det.

Jag älskar dig så sjukt mycket Elias Kandel

Måndag

Godmorgon allihopa!
Hade lite tid över så då satt jag mig vid datorn, så varför inte blogga samtidigt? Kollar runt på facebook samtidigt som jag lyssnar på Bullet- Hollywood Undead. Ska ta och blåsa håret sen sätta på lite smink.
Vi hörs senare!


Fint


Skuldkänslor när jag äter onyttigt

Jag fattar inte.. Jag får så jävla mycket skuldkänslor när jag typ ätit godis eller chips. Alltså något onyttigt. Då vill jag bara typ slå mig själv eller något. Såhär har det aldrig varit förut, men nu när jag vill gå ner i vikt och bli smal så börjar skuldkänslorna komma upp direkt. Ska nu ta och sluta med alla onyttigheter, dels för att det inte är bra för kroppen och även för att det hjälper ju inte precis mot om jag vill gå ner i vikt. Ikväll blir det att träna lääääänge.

My life as Liz

Har legat och sätt My life as Liz sen klockan 12. Haha är typ sjukt less på den serien nu. Nu ropar pappa
att det är mat, usch är verkligen inte sugen på mat just nu. 

Huvudvärk

Godmorgon. Har suttit och klickat runt på massa olika bloggar, har nog hunnit varit in på en flera gånger. Kan inte någon bara uppdatera?! Är fortfarande jättetrött och har ont i huvet så jag ska nog ta och sova ett tag till. Får se om huvudvärken gått över tills vid två och om jag då orkar ta mig till kyrkan. Heido

♥♥♥♥♥♥♥♥

Sjukt kul kväll ikväll. Skoter i sinne, godis, och världens bästa pojkvän♥ Kan inte bli bättre. Godnatt.

Du är det finaste som hänt mig

Var tvungen att vakna halv 9 på en LÖRDAG?! Har haft konfasak tills typ nu, fy så drygt säger jag bara. Tur att jag får umgås med världens finaste ikväll som jag inte träffat på ca en vecka. Saknar honom♥ Dom kommer iallfall och hämtar upp mig strax gissar jag på! Uppdaterar senare.

två fett gammla bilder,tjue

Känner att uppdatering är på topp just nu. Men ikväll har jag iallafall hängt med Robin och Joanna, vi har varit en sväng till skehamn och grottan med Robins epa. Sen har vi bara chillat hemma hos Joanna! Nu ska jag äta upp mitt äpple, sedan sova. Imorgon är det konfa som gäller. Huvva

Skype

Har suttit och snacka med Robin och Joanna i ca 2 timmar nu på skype men ska alldelis straxis sovis! Joanna har gått och dött och Robin sitter och sjunger fint. Imorgon har vi även sovmorgon så jag kan vara uppe lite längre ikväll hihi.

-


tonight i falling

Torsdagar är verkligen dom drygaste dagarna på hela veckan, först har vi engelska, sen So, sen matte och efter det blir det lunch, sen har vi idrott och språk efter. Jag menar, hallå lixom? Ikväll ska jag träna, sen plugga engelska. Fyfaaaan så tråkigt men det måste göras! Min spotify har slutat fungera och jag får seriöst damp på riktigt. Imorgon är det fredag och den ska spenderas med Joanna och Robin. Det kommer bli super bra. Hörsss!

torsdag

Godmorgon. Ska bara fixa håret sedan vidare mot skolan!


♥♥

Har varit med två fina vänner ikväll. Vi har mest chillat och snackat. Fick även sjuts hem av Robin sen, så jag slapp gå. Haha inte så långt med whatever! Ska nu krypa ner under täcket, sedan sova. Imorgon är det torsdag och då ska jag mest troligtvis vara med Elias♥

älskar dig

Hello there. Lyssnar atm på musik, och ska ut och springa när som helst. Oj, ska hinna mycket ikväll så nu blir det att fara ut på direkten! Vi hörs.

Degrassi

Hemkommen från skolan och sitter nu och ser på Degrassi, och Declan tror jag det var, haha han kysste nyss en kille, höll på skratta ihjäl mig. Såg så roligt ut, Haha:( Nu börjar det om iallfall, hejdå!

Något fint

Tack för alla jättefina kommentarer. Ni är verkligen bäst, det betyder enormt! Kram allihopa.

21.59

Tjabba tjena hallå!

Har varit ute en sväng ikväll, sedan hunnit göra klart lite läxa som jag sa i förra inlägget. Imorgon har jag kortdag, efter det blir det hem och träna lääänge samt lite plugg. Sitter just nu och snackar med några på skype, och ska alldeles strax sova. Kändes förgalet skönt, godnatt.

Dry my eyes so you won't know,dry my eyes so i won't show, i know you're right behind me




Tisdag

Dagen började med 2 lektioner, sen lunch sedan vidare till Nordanå med klassen där det var någon utställning som sög. Efter det gick jag och Joanna på stan i ca 3h. Drygt, men alltid lika kul med den bruden♥ Ikväll ska jag ut ett tag, sen resten av tiden ska spenderas till att plugga. Usch!

Idag


Vill inte skämmas.

Snälla gud..
Har varit ute och sprungit och tränat styrka. Jag vill bara vara så fin som alla andra, fina och smala och normala. Jag känner mig så jävla överviktig när jag tittar mig i spegeln och jämför med andra. Jag hatar min kropp, och jag skämms bara som den. Mitt mål är att få en snygg vältränad kropp till sommaren, funderar på att leva på nötter, grönsaker och frukt en vecka. Såg på en blogg att hon testat det, så jag hade tänkt pröva det!

svar på gammal kommentar


Anonym om Shopping i brus:
shhiiiit vad snygga skor!! vars kommer dom ifrån och hur mycket kostade dom?!?!
DREGEL


Såg att jag missat en kommentar, men dom kommer iallfall från Eurosko och kostar 699!
Fortsätt fråga, det är jättekul! hihi

Palla

Japp, nu blir det att sluta äta (okej kanske inte helt men) och gå ner i vikt. För nu är jag fan inte nöjd över min kropp. Jag vill inte längre se det jag ser i spegeln.

Snart är den här

Har nu beställt min Iphone 4s, hoppas jag kommer få den i veckan eller början på nästa vecka. Vart även lite krångel med att jag skulle byta abonemanget osv, men snart är den min! Min skönhet♥


Skola

Godmorgon. Idag är det en ny vecka. Vaknade 5 över 7 och har  hunnit duscha, klä på mig och sminka mig. Ganska bra gjort va? Nu ropar mamma på att vi ska fara till skolan. Vi hörs när jag kommit hem, kram!

Calm down


Let him in

Hola pepz. Ikväll ska jag hänga med Joanna, ska ta och ladda hem någon film nu som vi kan se. Blir mysigt.

Så himla coolt, haha.

Längtar nu som en galning tills min Iphone kommer.

Söndag

Hello. Finaste E sovde här inatt, men han har nu farit för han skulle på match. Saknar honom redan. Allt är bäst när man är med honom. Igårkväll/dag var jag i hjoggböle och vi körde skoter, tryckte godis osv. Idag ska jag bara ta det lugnt och göra det sista till matteläxan, sedan göra en tidig kväll. Ber även om ursäkt för min uppdatering, men har ju varit borta somsagt.

Ska nu ta och göra nudlar sedan sätta igång en film, puss♥

Nyduschad


Say Iam.

Kom hem från folkan vid 12, for sedan med mamma till Ersmark för att hämta pappa. Ville egentligen bara följa för att få sova i bilen, äääälskar verkligen att åka bil! Speciellt på kvällarna hihi. Sitter nu i min onepiece och myser med mig själv. Ska ta och sova. Imorgon får vi se vad som händer, godnatt

Vad gör vi? Nu kör vi!


-

Anonym om I need to say goodby, even if I dont want to:
Ditt hår längst upp, asså typ vid benan ser konstigt ut :O
Svar: Haha jag vet, det var för mitt hår såg så jävla fettigt ut fast det inte är det. Så därför gjorde jag bara något, herå

I need to say goodby, even if I dont want to


Fixar migggg


komenteraaaa

Den här bloggen är verkligen död, haha. Så himla tråkig jag är för jag inte bloggar.  Ikväll blir det att umgås med Joanna, Emmy, Sofia, Alicia och Alexander. Vi kommer ta en titt på folkethus discot och kolla om det är nå fart där, sen får vi se vad vi gör. Kanske drar hem till någon, fan vetja? Ska iallfall ta och sätta in mitt löshår nu som jag inte haft på ca. 1 och en halv månad, BRA JOBBAT. Hejdå♥


Vad ska jag blogga om?!


Hej anonym:)

Anonym om Beach 2012:
haha, pinsamt.

Svar: Förstår inte riktigt vad som var så pinsamt med bilden, när den ändå är redigerad och allt xD, lägg ner och stå för fan vad ni säger. Gtfo anonym

Beach 2012

Har varit ute och löpt nu samt styrketräning i sinne, känns helt Ok att jag börjat om med att träna. Var ju somsagt ett tag sen. Beachen 2012 her I come!

Ganska grov va?!?!
Tänker dock inte på armarna när jag tränar för dom bryr jag mig inte om, hehe.

Hatar torsdagar

Hemkommen från skolan, torsdag är seriöst den värsta dagen som finns. Eller nä, för lunchen är typ 2 timmar lång hihi. Annars så. Hur mår Minna då? Jo bra tack, förutom att jag måste göra läxa ikväll och he suger balle. Ska ta någonting och slänga in i magen sedan göra läxa, kanske hittar på något med någon sen. Imorgon har jag förmodligen inga planer, så ni kan höra av er vetja♥

Torsdag imorgon

Hej bloggen! Sorry för riktigt usel uppdatering idag, men skolan har ju som sagt börjat om och har även varit hos Elias hela kvällen sen skolan slutade. Lovar att det kommer bli mycket bättre uppdatering och mycket mer bilder när jag fått min Iphone! Vet dock inte när jag får den menmen. Funderar också på att skaffa en tumblr, kändes lite kul sisådär hihi.

Nu är jag trött och ska sova, godnatt.

Svar på kommentar

jennifer om As you said to me ''Honey you light up the world like no other'':
Hej, jag tycker du har sjukt snygg klädstil vars köper du dina kläder osv?

Svar: Hejhej Jennifer! Tack för att du tycker det, jag brukar mest köpa mina kläder på Bikbok, det är dit jag går först varje gång jag ska shoppa. Dom har som mest ''modekläder'' där om du gillar sånt. Sen brukar det hända att jag shoppar på Gina, Lindex och HM! Fast det händer typ 1 gång per år att jag köper kläder på Hm för jag tycker dom har som lite mer ''överdrivna'' kläder där eller vad man ska säga.


Vad kul att ni kommenterar och ställer frågor! Blir super glad, fortsätt ställa frågor så kan jag svara på dom i ett inlägg!


Från ett till annat, nu ska jag sova, imorgon blir det stan med älsklingen sedan vidare med buss till honom. Det blir superbra, godnatt allihopa!♥


Alcohol is not the answer, it just makes you forget the question.

1. Det första du tvättar i duschen? Benen, eller ansiktet.
. 2. Gillar du kaffe? Det är helt ok faktiskt!
3. Hur mår du just NU? - Just nu är jag faktiskt ganska glad.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Svårt att lista ut.
5. Berätta om din senaste dröm Haha, girls you know what Im talking about!
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Självfallet
7. Vad vill du ha just nu? - Pengar, Iphone och en resa till Thailand!
Baby, i just wanna danceBaby, i just wanna dance
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Håller på nu.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Biter den med framtänderna så det ilar:)
10. Använder du smileys? - Inte på bloggen, men på facebook och sms!
11. Har du träffat någon kändis? Räknas det att jag är poppis?
12. Gillar du keso? Aldrig smakat. Visst är det ost?
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Medina- Sann Romans
14. Hur många länder har du besökt? Fem!
15. Är dina föräldrar stränga? ''jo pappa slår mig varje dag och mamma blåser in rök i mina lungor efter middagarna!'' Hahahaha asså vafan säger du Sofia..
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja, så himla kul!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Dina ögon, woopwoop
Innovative System of Carpet Squares by FLOR [VIDEO] | Freshome
18. Brukar du hyra film? Sometimes
19. Var kommer du vara på lördag? Säkert i Hjoggböle eller med någon av mina underbara vänner.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ja, jag var med i kraschen..
22. Vad åt du till lunch? Ris och någon korv, vafan heter det?!
23. Har du lockigt hår? Ja, lite självfall sisådär
24. När grät du senast? För någon dag sedan
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Har hänt, svar ja
26. Favoritårstid? Summer

27. Vem höll du senast i handen? Joanna
28. Sover du med TVn på? Nope
29. Tycker du att du är gammal? Ja, verkligen
30. Är du mörkrädd? Om jag är!
31. Gillar du ditt liv just nu? Helt ok, fast om man tänker på skolan.. Hell no.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Vi har inget badkar.
33. Har du bra syn? Ibland, hihi
34. Var är dina föräldrar just nu? Mamma på jobbet, pappa nere

35. Vad har du på dig just nu? Svarta jeans, svart skjorta, och underkläder
36. Vad var det senaste du köpte? En bussbiljett, haha
37. Hatar du mer än 3 personer? Haha ja
38. Använder du sushipinnar? Bara när jag ska äta köttbullar xD
39. Äger du ett vapen? Ja, har en bazooka under min säng ifall spöket Laban skulle komma och hemsöka mig..
40. Gillar du ditt hår? Absolut inte
41. Gillar du dig själv? Nej, men vill vara!
42. Vem pratade du med senast? Pratar med Albin nu, hihi
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma, definitely


Första dagen avklarad


Hej alla bloggfans!


Dag 1 av helvetet klarad. Känns som himla tråkigt att nu börja om skolan, när man hade det mycket bättre hemma! Fast måste dock erkänna att jag saknat klassen lite.

Till middag idag blev det kyckling och potatissallad, inte något märkvärdigt haha. Ska bara nu ta och fixa mig lite, sedan ska jag höra om jag kan komma till Emmy nu för ikväll blir det att umgås med henne och Joanna.
Mina älsklingar

I love you to the moon and back.

Din/dina bästa egenskaper: Måste nog vara att jag har lätt att prata med folk, och tar inte folk på utsidan utan insidan.
Din/dina sämsta egenskap: Finns många, som tex att jag kan bli väldigt sur.
Kroppsdel du har mest nytta av: Benen eller händerna antar jag.
Kroppsdel du tycker bäst om på dig själv: Jag vet inte, kanske mina ögon?
Tror du på något? Ett liv efter döden.
Frisyr: Nyduschat, blött!
Ögonfärg: Grönblåa.
Längd: 165 sist jag mätte mig.
Vikt: Mellan 50-55.
Skostorlek: 38
Favoritfilm: Breaking Dawn part 1.
Favoritdag: Fredag eller lördag.
Favoritklädesplagg: Mina svarta skjorta
Musiksmak: Typ allt från Necro till Tim Berg.




Till vem vill du säga "Fuck you" till just nu? Vad får dig till att tro jag skulle skriva det här? P0d
Senast film på bio: Breaking Dawn
Vilken tv-kanal är din favoritkanal? 3an eller 5an.
Utövar/spelar du aktivt någon sport? Squash
Skriver du dagbok? Jag anser att min blogg är som min dagbok?
Bästa årstiden: Sommar, fast vinter då man kan köra skoter.
Vad skulle du aldrig ta på dig: Att ha på skolan? Isåfall mjukisbyxor och en ful blommigt pösigt linne, och jättehöga klackar till det. Haha vafan
Vad ville du bli när du var liten? Frisör
Blev du det? Haha nej, eller man vet ju inte senare?
Katt eller hund? HUND.
Vad är du rädd för? Maskar och gammla gubbar haha.
Deppig eller glad? Glad!



Har du pojkvän/flickvän? Ja.
Är du kär? Yes ma'm I am.
Hur tidigt stiger du upp? På vardagar stiger jag upp runt halv 7, annars så kanske 10/11.
Vem/vilka vet mest om dig? Joanna och Elias.
Vad har du på dig just nu? Mjukisar och ett blommigt linne. HAHA↑
Hur många biologiska syskon har du? 1, Robin. Sen har jag 1 på mammas sida, och 1 på pappas.
Vad är du allergisk mot? Ingenting
Märkeskläder eller secondhand? Märkeskläder
Var har du ont? Halsen
Kan du stå på händer? Nej..
Favoritserie: Grey's eller något mordprogram.



Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt antagligen, nog för att Elias är lite blyg men:$ Inte med mig då! Ofcourse not.
Har du någon tatuering alt. piercing? Naveln
Har du magmuskler? Ja,jag är skitgrov ju!
Använder du smycken? Jodå.
Är du glad nu? Trött.
När grät du senast? För typ 1 eller 2 dagar sen, hade sjukt ont i magen.
Sexigaste kroppsdel: Mage eller rygg.
Bästa plats på jorden: Utomlands hehe.

Jag vill bara att du ska skriva till mig.


-måndag

Godmorgon på er! Har varit vaken sen kvart i 9, måste ställa om dygnet, kanske lite sent att göra det nu när helvetet börjar om imorgon. Fyfan, nu vill jag bara sova sova sova. Godnatt.

As you said to me ''Honey you light up the world like no other''


A person starts dying when they stop dreaming.

Har varit upptagen hela dagen, har klippt topparna, varit på coop och handlat osv. Nu väntar jag på att pizzan som är i ugnen ska bli klar. Kebabpizza♥ Ikväll ska jag förmodligen bara ta det lugnt eller ha som en spakväll, hehe. Nu ropar mamma att maten är klar, puss!

Iphone-jeansandcupcakes-love-sms-text-favim.com-45387_large

Because we belong together.

Hallå! Sorry för jättedålig uppdatering today, men har varit hos Elias sen 1 också har jag och mami hunnit vara på Elgiganten och kollat på en Iphone, så nu ska jag bara tjata lite och hoppas det går åt rätta vägar, nog för att hon redan sagt att jag ska få en någon gång men om man tjatar kanske man kan få den snabbare?! så det kan ju vara en anledning haha. På schemat imorgon står det klippning, handla och stan mest troligtvis. Måste inhandla lite ansiktsprodukter. Är verkligen jätte trött just nu och vill bara lägga mig och sova, men jag har gjort så fint i min säng så jag vill inte förstöra. Okej nu skojades jag bara med er haha, ska sova nu. Måste nog börja vända dygnen nu, eller vad tror ni? Uppdaterar imorgon, kanske kommer outfit då också, vi får se om jag orkar ta nå bilder. Godnatt!

Top 3

1.
Foster the people- Pumped Up Kicks

2.
Mac Miller- Donald Trump
3.
Rihanna- Fool in love

Är helt förälskad i första låten, förjävla skön

Fun slush

Ikväll blir det att bara sitta hemma och chilla, har ingen sjuts till Hjoggböle och det sög, så det blir att fara dit imorgon. Blir bra! Ska förmodligen toppa mitt hår också, tror det behövs. Men nu ropar pappa på att jag ska hjälpa han med maten, hejdå♥
Bild frå i sommras. Inte ens suddig, haha

Down deep, the cry they bleed.

Godmorgon på er!

Igårkväll var jag somsagt med Joanna, vi bakade muffins. Fast det roliga var att vi ba slängde ihop något sen blev dom ljuvliga. Hihi. Idag ska jag kanske till Elias, fast måste kolla upp om jag har sjuts dit. Före det måste jag hinna duscha och gå ut på en promenad.
Nu: Ringa mamma.

Svaren!

hur många har du legat med? Jag har legat med alla personer i hela världen, är du avis?

bästa minnet från sommaren 2011? Bästa minnet måste nog varit.. Alla kvällar i haratjärn eller så vet jag inte!

har du nån förebild, vem isåfalll? Nej det har jag inte.

vem är din bästa vän? Joanna, hon har verkligen funnits för mig i vått och torrt! Gosigosi

vad/vem klarar du dig verkligen inte utan? Gå på toa, sova, äta mat, dricka. Fast om du menar över det så är det nog mina vänner, Elias och min dator. Ohgud så nördigt det där lät.

favorit klädaffär? Bikbok eller Jc kanske?

vad lägger du mest pengar på? Kläder skulle jag tro!

Vilken är din favorit ställning?

Den där helt klart! Nej, men vafan var det där för fråga?

kan du lägga ut en nakenbild på dig? Skulle tyvär aldrig ske!

vilka bloggar läser du? Mina vänners, och några kända.

hur sminkar du dig? Mascara, concealer, puder, eyeliner. Done!

Vad tycker du om mig? Jadu Irma, verkar snäll.

Vad är bäst med Elias? Har suttit och klurat på denna fråga i ca 5 minuter, det bästa vore nog vara att han kan få mig på bra humör när jag är nere, och att han är så omtänksam. Elias är helt enkelt bara bäst. Hihi

Saknar du Tage?HAHAH JÄVLA SURGUBBE.. Tage, hm, saknar att han hela tiden var så sur! Haha!

Hur skulle du beskriva mig? Omtänksam, snygg, och det bästa med dig borde nog vara att du ALLTID finns där för männsikor. Glöm inte att du är värd guld, love u.

Vad tycker du om din kusin Mimmi?;);):););););););););) Bättre kusse kan man få leta efter.

hur blev du och din kille tsm och hur träffades ni? Jag minns att jag satt hemma hos Alicias pappa, och hörde då att hon pratade med Elias Kandel. Det var alltså första gången jag hörde hans namn. Sen skrev jag till han ba något random, det var typ ba ''Vad pratar du och Alicia om då?;)''  Eller något sånt. Sen så började han skriva till mig, och sen bestämmde vi oss för att träffas. Tro det eller ej, men första gången vi träffades fick jag hämtning av han och hans mamma sen for vi på coop och handlade. Sedan åt sedan trerätters middag. Helt sjukt jag vet. Sen var vi med varandra mer och mer, sen blev vi tilsammans och är nu världens lyckligaste tjej på hela jorden♥

När förlorade du oskulden? When I was 14! Ohyeah

Vars bor du? I Sverige, dah

Hur många har du varit tsm med? Ett antal. Dock så var alla personer oseriös och jag gick i 3an!

om du fick byta liv med någon annan person, vem skulle du välja? Skulle helt klart vara någon kille, dock vilken kille vet jag inte.

3 saker du ofta gör en vanlig vardag? Äter, sover och facebookar.

Vilket är ditt favoritprogram? Ser typ aldrig tv, men typ Grey's Anatomy?

Berätta 2 saker du skulle vilja göra innan du dog. Ha ett PERFEKT bröllop och ta mina barn på en awesome semester!

Snyggaste 95,96,97 både killar & tjejer? Orkar inte såna frågor

3 saker du är stolt med dig själv?(utseende, personlighet? Att jag alltid finns där. Sen kommer jag inte på något mer, för jag är inte stolt över mig själv:).

Din allra STÖRSTA dröm? Fara på en låååång semster med mina vänner och typ resa över hela världen.

Favorit chokladen i din paradis ask? Faktiskt ingen aning..

Hur vill du att sommaren 2012 ska se ut? Mycket bad, sol, tältning, skratt och kärlek.

Bästa minnet från förra året? ↑

1 sak som du inte klarar dig utan? ↑

Ditt bästa minne? -

Vad använder du för smink en vanlig dag på skolan? Eyeliner, mascara, puder, concealer.

Hur ofta umgås du och Elias? Ca 3 gånger per vecka.

Hur mycket pengar får du per månad? Har inte månadspeng just nu.

hur ofta är du i skafferiet och letar kakor? Vi har aldrig kakor hemma, så aldrig!

Vad fick dig att "falla" för Elias? Hans personlighet.

Något du önskar att du kunde? Förvandla hela världen till så jag vill att den ska vara. Eller läsa andras tankar, skulle vara ganska så kul.

Favoritgodis? Någon chokladsak

mest lyssnade låt? Donald Trump- Mac Miller.

Bästa film du sett? Kanske breaking dawn, jag saknar dig, eller apornas planet haha.

Vad är det bästa med dig? Ingenting

vilka är dina favorit plagg? Min nya svarta skjorta, mina svarta jeans, eller min mörkblåa stickade!

hur sminkar du dig dagligen, visa i bilderrrr? Kan kanske visa i bilder senare någon gång.

vill du hitta på någonting nån dag???? kändes som det var ett tag sen nu! Absolut, skulle vara jätte trevligt!

Vad är du mest nöjd med på dig själv? Inget

Vad är du minst nöjd med på dig själv? Min kroppppp

Om du fick välja endast tre saker du skulle ta med på en öde ö, vad skulle det vara? Kniv, mat och min mobil. Hehehe

Vart köper du mest kläder? Bikbok, eller HM maybe

Hur länge har ditt längsta förhållande varat? Jag vet inte. Kanske 5 månader i 3an? Dock väldigt oseriöst.

Om du får välja EN absolut bästavän, vem skulle det bli? Rullanpullan

Vilka bloggar läser du? Mina vänners mest!

Är du väldigt utseendefixerad? Inget jag skulle påpeka.

Den första du går till när du mår dåligt? Elias eller Joanna.

dömer du folk efter utseende? Nej.

hur många barn vill du ha? 3 stycken!

vem e din kvinnliga idol? Har ingen kvinnlig idol.

vem e din manliga idol? Har ingen mannlig idol.

har du förlora oskulden? Yes

hur gammal vill du var när du får barn? Mitt första runt 20 års åldern, ska ha gått ut skolan och fått ett jobb först i varje fall!

är du emot rasister? eller bryr du dig inte? -

favorit låt? Donald Trump- Mac Miller just nu.

har du bra självförtroande? Ibland, men inte just nu.


SÅDÄRJA, Godnatt.

Eddahallen

Hola guapo!

Jag och Joanna har varit och badat på edda nu på eftermiddagen och kom nyss hem. Ska koka mig några nudlar nu, sedan vänta på Joanna. Vi ska mysa med chips, dipp och dricka. Mys♥

Fiesta

OJ. 850 sidvisningar idag, besöksrekord på sidvisningar!! Firas med att sova, godnatt.


Glöm inte frågestunden längre ner!


♥♥♥♥♥♥

Tack alla som gett mig stöd, det betyder verkligen. All kärlek går till er♥ Mest till Filip, vill verkligen att du ska veta hur mycket det betyder det du gör för mig. Kommer vara evigt tacksam.

I know he's not perfect in your eyes, but somehow he's flawless in mine.

Jag och Elias vaknade där vid 10, jag hoppade in i duschen gjorde mig klar osv, sedan for vi in till stan och kom nyss hem. Sitter just nu och trycker godis i sinne, känns lite fel eftersom mitt nyårslöfte var att gå ner i vikt. Hejdå.
Glöm inte: http://minnajohanssons.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment.

Haha.

Jag gillar alla seriösa frågor i frågestunden.


Frågestunden, fråga något nu! 

Frågestund

Fråga fråga fråga, i brist på annat! Jag svarar på allt, när jag har nått ca 20 kommentarer avslutas den.

She was just another one

Hej finisar!

Blev lite ändrade planer, och det blev så att E sov här inatt istället för att jag skulle sova där. Lite trångt i min säng vill jag lova (han är så tjock). Han ligger just nu och snarkar här bredvid mig (eller så sitter han och ser på när jag skriver nu, hehe). Jag kan verkligen inte vara seriös då någon tittar på när jag bloggar. Då blir allt kaos. Om någon söt liten filur undrade. Godnatt.

Har visst fräknar

Sitter i skrivande stund med en mage som känns sprängfärdig. Det känns verkligen som att mangsäcken ska spricka när som helst. Känns som att den verkligen är pressad till max och det är en plåga att luta sig framåt för att skriva. Har nog aldrig varit såhär mätt förut!



Förövrigt sitter jag och klickar runt på datorn och fastnar HELA tiden med mina naglar under tangenterna, och inte bara det.. Mitt nagellack som jag målade dit för ca 1 timma sedan blir KAOS. Får ta och måla om dom förstörda naglarna imorgon före jag far till E och stannar där tills på onsdag. Godnatt!



Ser ni mina fräknar på näsan?! Åh har alltid velat ha fräknar och insåg nu att jag hade lite. Någon som jag ge mig lite mer? Det är så himla fint, Wiho



Öh, vad hände med textsnittet här då?

It's when you cry it all ends

Har nyss varit ute i snön och skottat hela gården! Hade legat inne hela dagen och behövde lite motion så var lite snäll med mami och papi och gjorde deras jobb haha. Ska nu ta en lång och KALL dusch, kändes otroooligt skönt. Fast före det > Dricka juice!
AArkivbild. Asså helvette, har inga nya bilder.

Snöstorm

Godmorgon på er finisar!

Jag sitter just nu och kollar lite facebook samtidigt som jag blickar ut i snöstormen. Jag är väldigt glad att det kommer snö, men samtidigt längtar jag sjukt mycket efter 25/30+ här i Skellefteå. Det är ju somsagt 2012 nu och då känns faktiskt sommaren inte så långt bort!

Idag ska jag ut och springa om snöstormen lungar ner sig lite grann, men först nu ska jag gå och göra lite äggröra. MUMS!

Mitt Nyårslöfte


Bättre sent än aldrig.

Har 2011 varit bra? 
Jodå! Fast finns såklart vissa saker som kunde ändras.

Höll du några av dina nyårs löften?
Jag hade tyvär inga nyårslöften, tråkiga jag.

Tror du 2012 kommer bli lika bra?
Det känns som att det kommer bli ett väldigt bra år, tack vare mina fina kompisar och min underbara pojkvän.

Har du förlorat någon kompis detta år?
Njae, eller inte vad jag tror.

Vad spenderade du mest pengar på?
Jadu, kläder i think!

Finns det någonting du ångrar med 2011?
Ja.

Blev du kär i år?
JA!

De bästa nya människorna du träffade?
Kan inte peka ut några.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, var utomlands för första gången, fyllde 14 osv.

Dog någon som stod dig nära? 
Nej

Vilka länder besökte du? 
Finland, Turkiet.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? 
Inte vad jag vet just nu.

Vad var din största framgång 2011?
Ingen aning.

Fick du sparken under 2011? 
Nepp, jag går skola..?

Största misstaget?
Jag vet inte.

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Stukat mitt lillfinger och mitt ben, sen så har jag sjukat mig några dagar hemma från skolan, ja.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja, mina vänner och Elias

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Allt har gått upp och ner.

Hur tillbringade du julen?
Hemma med min familj och släkt.
Hemma hos Alicia.

Favoritprogram på TV?
Ser nästan aldrig på TV, men kanske något på MTV. Eller nä, ohgud, typ Grey's Anathomy? STAVNING?!

Favorit serie?
Hmm..

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Njae

Bästa boken du läste i år?
Minns inte vad den hette...

Största musikaliska upptäckten?
Vet inte

Något du önskade dig och fick?
Ja, ett par skor!

Något du önskade dig men inte fick?
Jaaaa, en Iphone. Fast den ska jag troligtvis få senare så.

Årets bästa film?

Den bästa filmen som kom ut 2011, är väl "Jag saknar dig" eller ''Breaking Dawn part 1''.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Släkten kom, sen senare på kvällen tältade jag, Joanna och Emmy!

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Det gör det .

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Upp och ner.

Vad fick dig att må bra? 
Mina kompisar, musik, bilder, sommar

Hemkommen


Hoppas ni förstod att det inte var jag som skrev senaste inlägget, utan det var Elias och Linus!

Nu är jag hemma! Jag har haft det superkul där borta i Bjursele, tack för alla som medverkade! Jag tog med kameran, men tog dock inga kort. Glömde bort att jag hade med den..
Jag bloggar senare, för nu ska jag kolla på alla bloggar som har jättefina bilder från Nyårsafton. Hejdå.

RSS 2.0