Waiting for forever

Far och spenderar min dag/kväll i Hjoggböle nu, tjarå!

Söndag


Har nyss sett klart ''The notebook''. Min nya favoritfilm, så himla fin den är. Nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon ska jag till det finaste i hela universum och spendera min valborgs där. Längtar efter honom♥

You are the one who makes me feel best.



It's like once you've been hurt, you're so scared to get attached again.
Like you have this fear that every person you start to like is going to break your heart.

15.02

Har nu suttit ute i solen ett bra tag. Gick dock in nyss eftersom moln började dyka upp, men jag klagar inte!
Hoppas på något gott till middagen, efter det ska jag ha en liten egokväll hade jag tänkt. Mysigt♥

Tröja

Bikbok

Bildlöst

hej på er!

Imorse gick jag upp redan klockan 6 för att hinns duscha osv. Sedan bar det av till stan där jag körde moppe och grejer. Hann även med en sväng på stan med soffan504 och bytte en tröja. Efter det tog jag en buss vidare till hjoggböle där jag nu varit ikväll. Vi har varit och grillat med Jesper och Liza, bakat kladdkaka med Alva och bara sett film. En perfekt lördagskväll helt enkelt!


Fredag


Hello everybody! Har just kommit in efter en prommenad. Har världens träningsvärk efter alla powerwalks jag gjort i veckan. Ska bara ringa älsklingen, sedan sova. Ska nämligen upp och köra moppe vid 8. Awesome!

Nytt


Bikbok| Hm

Är dock lite fundersam över den svarta. Kanske ska lämna tillbaka den. Vi får se..

Underbart.

Kom nyss hem från en väldigt skön promenad. Har varit underbart väder idag/ikväll. Får verkligen sommarkänslan nu! Och som pricket över i:et så har jag umgåts med världens underbaraste pojkvän, vi hann även träffa Hjalmar och Alicia där ett tag. Trevligttrevligt! Nu ska jag krypa ner i min säng, imorgon är det långdag och senare tar jag en buss upp till staden och kollar om det finns någonting på rean.
Shoppingsugen NANTING..

Onsdag


Godmorgon på er! Har varit uppe sedan 6 för att jag ska hinna duscha, fixa mig osv före skolan. Idag har vi rätt så chill dag, efter skolan kommer finaste hit. Har saknat honom så mycket så det ska bli perfekt. Nu måste jag återgå till det jag höll på med. Vi höres♥

Tisdag


Okej, min uppdatering ligger verkligen inte på topp just nu. Inser nu att jag har en väldigt tråkig blogg också.
Jag har ingen inspiration eller inga bilder. Och då kanske det inte är så himla kul att läsa min blogg, eller vad tycker ni? Förövrigt..

Har ganska mycket att se framemot nu.. tex:

- Moppekörkortet.
- Valborgs.
- Sommarlov.
- Fyller år om cirkus 2 1/2 månad. Taggad? Jatack
- Värmen, tänk nu 30+ och sol, åhnej jag avlider vad jag längtar..


The worst thing is to not se you happy.

-

Lördag

Fick nattbesök inatt, väldigt mysigt. Idag har jag varit hos finaste, trevligt as usual! Imorgon kanske han kommer hit, annars blir det väl att bara ta det lugnt eller något liknande. Godnatt på er!


Spårad dag todaYyYYyY

Hemma från skolan. Nu blir det att hoppa in i duschen, fixa sig och sedan vidare mot Alicia! Kommer säkert bli superbra. Det var allt jag hade att säga för idag, kanske bloggar senare. Trevlig fredag allihopa!

Necklace

Har varit ute och gått ikväll. Blev cirka 6 km, plus lite övningar hemma! Känns skönt. Ska nu bara hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon är det fredag och då ska jag inte göra NÅGONTING. Vi får väl se, godnatt.

Ge mig sol, tack


Har varit med Martin ikväll. Han är verkligen vara världens bästa, jag älskar dig tusen gånger om♥ Hatar att vara utan honom, saknar honom varenda sekund.. Ska nog bara tvätta bort sminket nu och sedan sova. Imorgon är det redan torsdag, lovely!

-

Har nu på kvällen gjort väldigt mycket rump, mag och benövningar. Känns skönt. Ska nu ta och prata med finaste, plugga och sedan sova. Vi hörs!

17 april 2012

Allting känns just nu på topp! Har världens bästa vänner, underbaraste pojkvännen, och mår bara skitbra. Är på världens bästa humör och vill bara hoppa runt så glad jag är, det känns helt lovely♥ Och det gör ju inte saken ännu bättre att världens bästa kommer hit imorgon, har saknat honom enormt...

Tror ni jag dog lite eller?

‎''Should i live or should i die? I want to die.''




Måndag


Direkt efter skolan tog jag 504 och P-Emmy bussfan upp till staden och sökte praktikplats, så på Kitchen kommer jag och Emmy vara vecka 22! Gick även ett tag med en saknad vän Emma. Nu ringer Alicia på skype så vi hörs!

HAHAHAHA

Det här..

Ledde alltså till det här..

Time you don't care how you look like, when there was nothing to care about

Visst är vi söta? Jag och bror min!

Well hello there dålig uppdatering! Antar att jag haft för fullt upp för att hinna blogga. Sitter och deppar för att lovet är slut och att måsta go back to hell. Ska försöka uppmuntra mig genom att se Alvin och gänget 3 och ladda upp med lite glass, dvs om vi har någon..

Fredag

Har nyss kommit in till syster efter att ha varit ute på en långpromenad. Sitter just nu och pratar med finaste på skype men ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag. Ska upp hyffsat tidigt imorgon, hinna ta ett långt bad, fixa mig, gå in till stan och sedan ta en buss hem till Martin. Spenderar då min lördag hos honom, trevligheter!

Smycken


That's what it takes to be a star

arkivbild

Sitter och pratar med älsklingen på skype just nu, funderar på att gå och lägga mig alldeles strax. Är fruktansvärt trött och vill bara dö just nu, har även ont i magen så det gör ju inte saken så mycket bättre..

Såg även nyss när jag kollade in min blogg att Martin hade gjort ett inlägg på min blogg, bara sådär. Det är såna där saker som man blir så glad av hihi♥

<3

du är det finaste i mitt liv.
jag älskar dig mer än allt.

din martin.

Bra jävla skit

First of the year - Skrillex

Kids - MGMT

Blow - Atreyu

Sail -  Awolnation

For the windows in paradise - Sufjan Stevens


Just chillin

Jag och Martin på stan typ hela dagen, sen följde han mig hem osv. Sov även hos Alicia inatt, blev en liten sådär spontan sak. Bara jag som älskar spontana saker? Istället för att måsta planera saker i förväg och grejer. Vi har hunnit gått på stan IGEN, gusas vad less jag är på stan just nu haha..

Min jacka har förresten kommit idag! Jag och mamma var nyss och hämtade ut den, den satt perfekt. Jag kan visa en bild imorgon eller så på hur den ser ut på.

Förkyld som satan

Kan inte sova. Jag lyckades sova mellan 1 och 3, sen nu sitter jag här trött som fan men kan inte sova. Jag kan inte andas med min jävla näsa för den är så täppt, och min hals bränner. Blir väl att vänta på att pappa vaknar strax, gå ner och deicka lite kaffe sen hoppas på att jag kan somna om lite senare. Ska på stan med Martin idag och vill inte vara så trött då, tack


finaste flickvännen!

hejsan!
martin här, har tänkt skriva lite om hur underbar min flickvän är!

minna johansson. 
det finns inte ord att förklara om hur mycket jag faktiskt älskar dig. du är faktiskt det bästa som har hänt mig!
jag är så himla glad att du finns och att du är min, allt med dig är bra, ditt leende, ditt skratt, allt.
jag har allt jag vill ha nu. är så sjuuukt tacksam för att du är min.
som sagt, kan inte förklara om hur bra du är.
du är allt jag har önskat mig.

jag älskar dig minna johansson!

Hey you

Imorgon får jag träffa finaste, blir kanoners!

Jag har universums bästa pojkvän

Jag älskar dig finaste♥


4 chords


Weheartit

''låt inte en tjej falla om du inte kan fånga henne''

I will be there, when you need a friend to run to


Send me off on the morning breeze so far away from here


Sitter just nu och dricker kaffe och lyssnar på musik. Ska snart gå och göra mig klar, sedan vid 2 tiden skjutsar pappa mig till älsklingen där jag stannar tills imorgon, vi ska även hänga med Jesper och Liza, kuung. Ha en bra måndag, uppdaterar kanske senare♥

mot mormor!

Hej på er! efter att ha solat en stund idag tog jag mig en välbehövlig promenad, det är verkligen underbart väder nu på dagarna, me like.. Har precis hunnit käka middag och ska nu fara och hälsa på mormor med mamma!

Ny jacka

Beställde hem denna jacka från några dagar sedan, hoppas den är lika fin i verkligenheten som den är på bild. Den kan gärna få komma nu!

Söndag

Godmorgon på er!


Idag är jag glad som fan, pigg och allt. Hoppas den fortsätter så som den börjat. Ska förmodligen fara och träna, sen efter det har jag faktiskt ingen aning. Blir väl att sitta i solen då, as usual haha! Måste gå ner och få någonting i min hungriga mage nu, jag uppdaterar senare. Kram♥

Det finaste någon kan få


The first and last word of the title are always capitalized.

That you and I were made for this
I was made to taste your kiss
We were made to never fall away
Never fall away

If i had water and you was on fire, I rather drink the water


Idag har jag hunnit mycket känner jag! Jag har:
- Varit på solbacken med mami, fick med mig en heat parfym, ny eyeliner och småtjaffs. thuuunkz!
- Solat
- Varit ute på en promenad
- Städa mitt rum från topp till tå!
- Duschat

Väntar nu på att mamma och pappa ska komma hem från några dom var och hälsade på hos, för då blir det gomat dvs kött, potatiskroketter, beasås och grönsaker! Det blir det om jag får välja hihi. Vi hörs!♥

Nyvaken

Jag vaknade nyss av att jag hade jätte ont i magen, jag har typ ofta det nu för tiden..? Är fortfarande sjukt trött eftersom jag somnade runt 2 igår och vaknade nu. Ska ta och sova någon timme till sedan sätta mig ute och sola. Godnatt!


Tröttare än tröttast

1. Tänk på den sista person som sa att jag älskar dig, tror du den menade det?
-

2. Vill du bli tillsammans med en 18-årig vid ålder du är nu?
-

3. När var sista gången du var aggresiv och glad på samma gång?
Haha typ nyss

4. Skulle du någonsin le mot en främling?
Ja, det händer väl

5. Finns det någon person i din närhet som är upprörd över att du har kontakt med en speciell person?
Naj det tror jag inte!

6. Har du hört en låt som påminner dig om någon idag?
Jappsi!

7. Vad exakt har du på dig just nu?
Onepiece
8. Hur ofta lyssnar du på musik?
Ungefär hela tiden, ett beroende!

9. Bär du jeans eller mjukisbyxor mest?
Jeans måste jag säga, men hemma byter jag oftast till mjukisar hehe

10. Tror du att ditt liv kommer att förändras dramatiskt före 2013?
Haha jadu det tror jag..

11. Är du en social eller en asocial person?
Social.

12. Har du någonsin kysst någon vars namn börjar med bokstaven "A"?
Ja. 

13. Vad sägs om "R"?
Orkar inte tänka den här tiden, haha
14. Bryr du dig om folk pratar illa om dig?
Det beror ju på vad som sägs, men jag kan då ta illa upp iallfall.

15. Om du kunde ändra din ögonfärg, skulle du?
Japp det tror jag, blåa skulle sitta fint!

16. Finns det en kille som du skulle göra absolut allt för?
Ja.

17. Nämn något om den här dagen du ogillar
Allt jävla folk som inte kan hålla salivet i munnen.

18. Är det gulligt när killar kysser dig på pannan?
Ja det tycker jag!

19. Är du tillsammans med den senaste personen du pratade med?
Hihi

20. Finns det någon som regelbundet (andra än familj) säger "Jag älskar dig" till dig?
Jo, det gör det

21. Har du någonsin velat ha någon du kunde inte ha?
Jag vet inte
22. Vem var den sista personen du talade med innan du gick till sängs igår kväll?
Martin!

23. Får du en massa förkylningar?
Förr fick jag det typ jämt, nu har jag inte haft någon på typ länge..

24. Är det någon som hatar dig?
Säkert, ingen aning

25. Tycker du om att titta på skräckfilm?
Ja typ, fast inte om man ska måsta sova själv den natten, då klarar jag inte av det.
26. Vill du ha hål i din tunga?
Kanske.

27. Om du var tvungen att ta bort ett år av ditt liv helt, vilket skulle det vara?
Inget? Men om man var tvungen att välja, kanske något år på lågstadiet
28. När var sista gången du berättade att du älskar någon?
Idag

29. Tror du någon har känslor för dig?
Jo.

30. Tror du att någon tänker på dig just nu?
Kanske.



It was dark, and I was over, until you kissed my lips


Kom alldeles nyss hem från världens underbaraste kille. Ska ta och tvätta bort sminket sedan sätta på mig min onepiece och mysa framför datorn. Imorgon måste jag fara med mamma och köpa en ny eyeliner, efter det kommer nog Martin hit och det blir kanoners!♥

+-

+ Lov!
+ Beställt en awesome jacka
+ Finns un maravilloso persona
+ Städat mitt rum idag, wiho
+ Jag ska få en ny säng!

- Måste rensa min garderob, det är kaos!
- Det snöar ibland fortfarande
- Det här lovet kommer gå satans fort
- Inga pengar
- Facebook är jättetråkigt

.

Det här är min framtida make, Martin heter han och han är go

Maybe we can make a deal, maybe together we can get somewhere


Så himla skönt det är med lov nu alltså! Det här ska tamefan bli det awesomaste lovet som någonsin skådats, förutom sommarloven då.. Ska umgås med massa fina männsikor och bara ha det bäst. Det har varit en bra början på lovet iallfall, för nu sitter jag och skypar med Martin som jag förmodligen ska göra med hela natten också, det äger för att han är bäst hihi.

Ska ta och hämta lite vatten nu, uppdaterar imorgon mina lovers. Kram♥

Svar

''Kan inte du förklara situationen mellan dig och Elias?''

Svar: Haha åhgud, jag väntade på någon liknande kommentar haha. Men jag har valt att inte prata med honom pga massa olika saker som gjorts. Kanske lite väl privat? Vi får väl se hur det blir i framtiden, men just nu är det no talk at all. Tack och hej.

Godnatt.


Turkiet 2011.

¨
take me back.

You make me feel so better.


Sitter och dricker kaffe medans jag väntar på att finaste ska ha ätit klart. Sitter nämligen och pratar med honom på skype! Efter det blir det förmodligen att fara ut på en långpromenad och sedan plugga som fan. Vi hörs!

Nya profilbilden


Såhär tråkigt har jag just nu:)))


Just want to hug you.

Är trött som fan men en fin person håller mig vaken just nu. Påsklovet kommer bli så himla bäst, ska umgås med dom allra finaste och just live my life. Återkommer imorgon troligtvis! Godnatt


Jag förstår inte hur man kan vara lika underbar som du är.

tjaaaaa

Förlåt för min jättetråkiga blogg. Jag har inga bilder och alla andra som jag har är jätte tråkiga haha. Sen har jag ingen jävla inspiration heller. Återkommer när jag har någonting vettigt att skriva. Vi hörs kompanjoner♥

-

Haha ni ser ju hur trött man är då man skriver inlägget som rubrik i förra, fan


Är trött as fuck men orkar inte sova än, tur man har fina vener som orkar prata med en. Säger godnatt ändå, godnatt haha

Söndag


Du gör som du vill, när du vill

Kom hem från underbara Liza för ett tag sen. Har haft det jätte awesome med den bruden och Linda. Vi har kört massa skoter, sen så har vi bara snackat och haft kul. Längtar redan tills nästa gång♥ Ska gå ner och hämta ett glas juice och sedan sätta mig framför Big Brother. Kram alla finisar!