Idioter

Jag är så jävla less på allting just nu. Folk snackar bakom ens rygg, dom kan aldrig låta bli att hålla sig till sitt eget. Människor jag inte ens känner eller överhuvudtaget människor som aldrig skrivit förr skriver till mig nu bara för att det hänt någonting, så då blir dom helt plötsligt till sig och lossas bry sig, ba ''vad har hänt'' ''hur är det'' osv, bara för att dom är så jävla nyfikna ska dom gefan i att bry sig om ens privatliv. Jag berättar för dom jag litar på och dom som det känns tryggt att berätta händelsen till. That's it. 
 
Sen finns det idioter såkallade ''exvänner'' som sitter alltså nu och skriver en massa dumma och helt jävla idiotiska saker om en med någon av deras vänner, och sedan skriver dom till mig ba ''hej hur är det?'' Men fattar dom ingetjävlating?! DOM SITTER ALLTSÅ OCH SNACKAR BAKOM ENS JÄVLA RYGG OCH SEDAN SKRIVER DOM TILL MIG FÖR ATT DOM VILL VETA VAD FAN SOM HÄNT. DET SKA DU/NI OCKSÅ GE FAN I.
Nä nu är jag så jävla irriterad. Det här blev kaos hejdå

Kommentarer
Postat av: signe

jag skulle bara villa säga en sak, jag vet inte vad som har hänt dig och jag har inte tänkt fråga det heller eftersom jag inte har något med det att göra, men visst förstår du väll ändå att folk bryr sig, även dom som du inte står nära eller känner så bra, om du lägger ut en bild på instagram när du har slangar över hela kroppen och ligger på lassa? det är ju en självklarhet att folk bryr sig även om man inte känner dig! även jag vart orolig och rädd för vad som hade hänt dig men jag fortsatte hoppas på att du skulle få vård och försökte att låtabli att fråga både dig och någon som jag antog visste. Och ja det är otroligt fegt och fel att snacka dynga, men jag vill bara klargöra att jag inte tycker att du borde vara arg över att folk bryr sig om ditt mående!

2012-08-31 @ 18:02:21
Postat av: ellen

fortsätt vara stark hjärtat mitt, du är underbar

2012-08-31 @ 18:12:50
URL: http://ellensodermark.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0