Palla

Japp, nu blir det att sluta äta (okej kanske inte helt men) och gå ner i vikt. För nu är jag fan inte nöjd över min kropp. Jag vill inte längre se det jag ser i spegeln.

Kommentarer
Postat av: :)

Gör det du måste för att bli nöjd:)

2012-01-16 @ 21:06:28
Postat av: :)

Gör det du måste för att bli nöjd:)

2012-01-16 @ 21:07:31
Postat av: Stina

Det blir inte bättre om du slutar att äta. Om du hoppar över tex frukost så är inte fungerar inte ämnesomsättningen lika bra vilket gör att det är svårare att förbränna fett. Börja istället att äta hälsosammare och välj bort snabbakalorier (men mycket kolhydrater) i kombination med träning. Så lär du istället se resultat. Inga dieter eller likaledes fungerar heller långsiktigt utan om du tränar i större omsättning än vad intaget är så resulterar det i en fit kropp. Men maten är viktig och du kan inte träna utan den.

2012-01-16 @ 22:17:52
Postat av: Anonym

Kommentaren ovanför kan verka realistisk men dieter funkar skitbra. Slutade äta maten på skolan , hann aldrig med frukosten, middagen blev då och då beroende på vad jag gjorde och när jag blev hungrig så åt jag frukt, man blir lätt mätt på äpplen och dom är väldigt nyttiga. Men underbara minna, snälla va helt säker på vad du vill, jag gick ner 5 kilo och jag var nöjd, fick minipattar, har ingen rumpa alls men skitsnygg mage och ben, va noga med vad du vill, det är inte hälsosamt men jag svär på att det är hälsosammare än att må dÅligt ständigt över sin kropp.

Dock så har jag nu ångrar mig, jag är 1,68cm lång och väger 50/51 kg. Och jag FÖRSÖKER verkligen gå upp i vikt igen, så va noga med vad du verkligen vill. För jag lovar dig gumman, det är så mycket lättare att gå ner i vikt än att gå upp i vikt, Tillochmed när man verkligen försöker.

2012-01-18 @ 18:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0