Vill inte skämmas.

Snälla gud..
Har varit ute och sprungit och tränat styrka. Jag vill bara vara så fin som alla andra, fina och smala och normala. Jag känner mig så jävla överviktig när jag tittar mig i spegeln och jämför med andra. Jag hatar min kropp, och jag skämms bara som den. Mitt mål är att få en snygg vältränad kropp till sommaren, funderar på att leva på nötter, grönsaker och frukt en vecka. Såg på en blogg att hon testat det, så jag hade tänkt pröva det!

Kommentarer
Postat av: Emma

Snälla vännen, sluta säga att du är överviktigt osv. Bullshit.

Jag tycker du har en fin kropp (ta inte fel!) Tycker inte att det är snyggt att vara pinnsmal där du har smalrutor istället för magrutor.

Ta inte träningen på det stora allvaret. Se det mer som om det är något du tycker om och gör för att du tycker om. Inte för att du har en massa krav på dig själv. Det kommer bara att göra dig stressad och det kommer inte att funka. Bästa sätt är att träna nån gång då och då, far ut och spring, gör några sit ups innan du ska sova, då lovar jag att du kommer sova gott, och sover du gott vaknar du gott och dagen blir så mycket bättre! Ät det du tycker är gott och bara njut ,det kommer inte att märkas, lär dig att tycka om dig själv. Du kommer att må så mycket bättre.

Tittar vi ut genom fönstret så kommer du att inse att det är länge kvar till sommarn, du hinner, du har inget att oroa dig för.

Och Minna, glöm inte. Du är jättefin på både insidan och utsidan!

2012-01-16 @ 21:30:36
URL: http://emmalovisas.devote.se
Postat av: noramelin

asså varför ska du lägga ner en massa tid till att bli smal för? vad gör det? du blir smal, vad händer sen? tror du folk uppskattar dig mer för att du är smal, det är mycket bättre att fokusera på insidan istället, det är insidan som räknas. Vill inte göra dig arg eller så, men tycker själv att det inte är värt det. Säger bara som jag tycker:) du är fin som du är minna!

2012-01-16 @ 21:31:01
URL: http://melinnora.blogg.se/
Postat av: angelica

du e underbar som du e o elias älskar ju dig som du e ändra inte på dig för att vara som ala andra det e det som gör det perfekt att du e dig själv<3

2012-01-16 @ 21:36:10
Postat av: Maja

Att äta bara frukt och grönt ger sig inte en snygg och vältränad kropp. Gissar på att du vill ha muskler och de får du inte bara av att styrketräna, du behöver ju protein och kolhydrater oxå för att få dendär snygga kroppen. Ska du börja träna så gör de iaf rätt,men tycker inte du ska tänka så Mke på din kropp då du vet själv du inte är överviktig, krävs Mke för att man ska bli de.

Men att äta lite gör dig inte snyggare. Men lycka till iaf!:)

2012-01-16 @ 21:45:11
URL: http://majaochlinneaa.blogg.se/
Postat av: Alicia Holmqvist

Minna SLUTA NU!

Du har jätte fin kropp!!!

Du äter bra och tränar bra det är vad du ska!!!

Jag är SMAL och det är INTE KUL jag vill GÅ UPP!

Och du är jätte fin minna, sluta klaga över din kropp<3

2012-01-16 @ 22:49:00
URL: http://aliciaholmqvists.blogg.se/
Postat av: Olivia

Att bara äta sådär gör dig inte smal, det gör dig sjuk!

Du är smal, så sluta. Det är inte snyggt att vara pinnsmal. Själv tycker jag det är snyggare om man är mer normalsmal(ta det inte fel).

Och du är normalsmal.

Visst vill du må bra och leva livet.

Det gör du inte om du ska leva sådär. Sätt dina mål på att ha roligt med vännerna och sluta vara så utseende fixerad.

2012-01-17 @ 09:21:49
Postat av: :)

Sättet du beskriver "att bli smal" är faktiskt inte vad jag skulle rekommendera.. Om du nu är missnöjd o vill gå ner i vikt till sommaren eller så då förslår ja att du äter normalt, inte mindre, inte ens lite mindre, precis som en normal människa. Men skippa alla snabba kalorier typ som godis o så. Visst, nån dag kan man väl unna sig lite grann.

Sen kan du ju jogga/powerwalka. Ta gärna med en vän, för det är grymt tråkigt att göra ensam.

Det brukar inte ge så mycket att alla peppar en att inte göra de, är man missnöjd så är man. Men vill man göra nåt åt det är det helt okej! Såvida man inte är en pinne o väger typ 30kg..

2012-01-17 @ 15:09:14
Postat av: mallebo.com

säger det här för din egen och andras skull. svält inte dig själv i en vecka. träna och ät nyttigt. inte så mycket. Men ofta :)



Jag är en pinne och blir arg när jag läser sånt här, är liten kort och smal. jag skulle inte tacka nej till 5 extra kilo om vi säger så.Men iaf.. tänk dig i min kropp eller några av bilderna du la upp. Du skulle bara se sjuk ut, du är byggd på ett annat sätt och i den här å¨ldern så är det inte så bra att du försöker banta.



har en kompis som sagt samma sak som dig, eller ja. hon har slutat äta helt och mår verklgen inte bra av det, man måste ha mat för att orka och träna. just sayin!

du har snygg kropp och är inte alls tjock:)

2012-01-17 @ 16:06:26
URL: http://mallebo.com
Postat av: elin

jag vet inte hur du känner men... jag är iaf hällre lite extra mjuk å go' på vissa ställen, nöjd med mig själv, fokuserad på viktigare sakerna i livet än utseende, och allmänt lycklig, än att jag får min "drömkropp", måste träna hela tiden, inte ha tid med mina vänner och gå runt och vara hungrig...



det är två saker jag skulle vilja säga dig.

1. för ca ett år sedan var jag i toppform, jag tränade minst 5 gånger i veckan. jag gick upp halv sex vissa dagar för att hinna på morgonträningarna. jag var otroligt nöjd med min kropp. men jag var heeeelt utmattad varje dag. ibland kunde det gå mer en flera veckor innan jag kunde umgås med mina vänner för jag var så upptagen av träning/tävlingar.

det var jobbigt, men då tyckte jag det va kul också. nu har jag slutat helt. min vardagsmortion är promenaden till och från skolan. och vet du vad? jag har aldrig varit så här lycklig! jag har märkt förändringar i min kropp, men jag är nog den enda i världen som märkt dessa förändringar. det jag vill få fram är, att man mår bra av att träna, men träningen är någonting man borde göra för att det är kul, för att det känns bra i kroppen. inte BARA för att se ut som en reducherad fotomodell som har betalt för att se bra ut.



den andra saken är... jag har en kompis, hon är lång och smal(tvärt emot mig) någonstans mitt i hennes förvirrande vardag fick hon för sig att hon var tjock. hon kunde ställa sig framför spegeln i mitt rum och säga "fan vad fet jag är!" medan jag satt där. det var otroligt jobbigt att någon man själv tyckte var riktigt smal kallade sig själv tjock. jag tänkte ju bara "om du tycker att du är fet och äcklig, vad är jag!?" så snälla, utsätt inte någon av dina vänner för detta. det bröt mitt självförtroende.



men det är ditt liv, dina val, din kropp. och tänk på en sak. att det finns sjukt många människor som avundas dig minna! jag önskar dig all lycka och kärlek i världen<3

2012-01-17 @ 22:23:26
Postat av: Emmy

Du Minna, du vet vad jag har sagt till dig flera gånger.. Din kropp kommer inte må bra om du ska börja svälta dig.. Du är jätte fin och det ska du inte ändra på. Om du äter och tränar bra så kommer du garanterat få den "drömkropp" du alltid velat ha.. Men du ska veta att du är så jävla perfekt som du är.. så ändra ingeting. Love you

2012-01-17 @ 23:20:02
URL: http://emmyholmstroms.blogg.se/
Postat av: Vendela

åhguuuu du är ju hur snygg som helst!:O

2012-01-19 @ 19:30:22
URL: http://vendelaalu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0